Wednesday , May 18 2022

Sucevean de 42 de ani băgat în arest, după ce a lovit cu mașina o femeie aflată pe trotuar.  Individul nu are permis, a fugit de la locul accidentului și a refuzat să sufle în etilotest

Duminică după-amiază, la ora 16.50, o persoană neidentificată inițial, în timp ce conducea un autoturism  Mercedes – Benz  pe str. Mărășești din municipiul Suceava, dinspre str. Mihail Kogălniceanu, în dreptul magazinului ”Florea” a inițiat o manevră de viraj dreapta pentru a opri pe trotuar, unde a acroșat  și accidentat  o femeie de 49 ani, din Suceava, care se deplasa în calitate de pieton pe trotuarul din dreptul magazinului respectiv. Femeia lovită a fost transportată la Spitalul Județean Suceava, unde în urma investigațiilor medicale efectuate a fost stabilit următorul diagnostic: „contuzie gleznă stângă prin accident rutier”.

Conducătorul autoturismului  Mercedes – Benz a părăsit locul producerii accidentului până la sosirea organelor de poliție, fără încuviințarea acestora.

La ora 18.10, în urma activităților operative desfășurate,  autoturismul Mercedes – Benz a fost identificat în trafic pe str. Mihail Kogălniceanu la intersecția cu str. Mihail Sadoveanu. La volanul acestuia se afla C. Daniel, de 42 ani, din Suceava.

Bărbatul a refuzat testarea cu aparatul etilotest și, de asemenea, a refuzat prelevarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate în baza de date s-a stabilit faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

S-a dispus reţinerea individului cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de : „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” şi „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice de sânge”, pe o durată de 24 ore, începând de la data de 17.01.2022, ora 01.15 , până la data de 18.01.2022, ora 01.15, urmând ca ulterior să fie administrat probatoriu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă”, și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”.

Vezi si

Pagube de aproximativ 400.000 de euro în urma uriașului incendiu de la o firmă de prelucrarea lemnului din Vatra Dornei

Polițiștii au continuat cercetările privind incendiul de luni de la o societate de prelucrarea lemnului …