Tuesday , June 6 2023

Sucevean de 33 de ani, prins beat cui la Plopeni, în urma unui apel la 112  al unui șofer aflat în trafic

Duminică, în jurul orei 13.00, Poliția orașului Salcea a fost sesizată  prin 112, despre faptul că, la volanul unui autoturism Ford care circulă pe DJ 290 în direcția Salcea – Verești, se află un conducător auto sub influența băuturilor alcoolice.

test, alcool, fiola, alcooltest, politie, Obiectiv

Luându-se legătura telefonică cu apelantul, cel în cauză a comunicat că se află pe D.N. 29, în spatele autoturismului Ford și au intrat deja în localitatea Plopeni- oraș Salcea. Polițiștii pornit în urmărirea autoturismului respectiv, fiind ajuns din urmă la ieșire din  Plopeni spre Suceava. Mașina a fost oprită, iar la volan se afla G. Ionuț, de 33 ani, din  Suceava. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest,  rezultând o alcoolemie de 0.93 mg/l alcool pur în aerul expirat.  Şoferul a recunoscut că a consumat băuturi alcoolice, a declarat că regretă fapta comisă șI s-a ales cu dosar penal privind infracțiunea de „conducere sub influența alcoolului”.

Vezi si

Peste 1.000 de amenzi, în valoare de 552.000 de lei, aplicate de polițiștii suceveni în minivacanța de 1 Iunie și Rusalii

Având în vedere evenimentele organizate în contextul Zilei de 1 Iunie dar și cu prilejul …