Wednesday , April 7 2021
Breaking News

Sucevean de 32 de ani, mort în timp ce juca fotbal

Vineri seara, la ora 22.28, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că unei persoane i s-a făcut rău pe stadionul de fotbal de pe str. Mirăuţi, din Suceava. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de Ordine Publică şi ulterior echipa operativă din cadrul Biroului Investigaţii Criminale care a constatat următoarele:

La momentul sosirii la faţa locului, respectiv pe terenul de sport situat pe str. Petru Muşat, nr. 25A, aparţinând SC Davil Mars SRL a fost identificat cadavrul lui C. Andrei, în vârstă de 32 ani, din Suceava, care nu a răspuns manevrelor de resuscitare ale personalului de pe ambulanţă sosit la faţa locului, diagnosticul stabilit de către personalul medical fiind ,, stop cardio respirator ireversibil”.

Din primele verificări a reieşit faptul că persoana decedată a jucat anterior fotbal cu mai mulţi tineri, iar după ce a marcat un gol, s-a prăbuşit pe terenul de sport. Deşi ceilalţi colegi de echipă au încercat să-i acorde primul ajutor până la sosirea Ambulanţei, în cele din urmă a fost constatat decesul acestuia la orele 23.40.

Cu ocazia cercetării la faţa locului, cadavrul a fost identificat în poziţia decubit dorsal, iar la nivelul nasului şi al frunţii au fost identificate mai multe escoriaţii. În  cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Vezi si

Rețea de traficanți de țigări din Vicov, coordonată de un pușcăriaș din Penitenciarul Botoșani, destructurată de DIICOT Galați

Procurorii gălățeni au făcut la începutul săptămânii 43 de percheziții domiciliare, pe raza județelor Iași, …