Friday , September 30 2022

Sucevean acuzat de furturi, extrădat în Franţa

arestat1

 Marian-Romeo Ciucă, de 33 de ani, din Mălini, va fi extrădat în Franţa la cererea Procuraturii din Bordeaux. Acesta este suspect în comiterea mai multor furturi organizate sau armate

Curtea de Apel Suceava a admis mandatul european de arestare emis în data de 3 decembrie 2013 de Procurorul Republicii din Bordeaux – Franţa împotriva inculpatului Marian – Romeo Ciucă, de 33 de ani, din comuna Mălini. Prin această decizie magistraţii suceveni au dispus predarea suceveanului către autorităţile judiciare din Franţa. In cazul în care Ciucă va fi condamnat la închisoare cu executare acesta va fi transferat în România unde îşi va ispăşi pedeapsa. Marian – Romeo Ciucă are drept de recurs în termen de cinci zile de la pronunţare.
Individul era căutat de autorităţile franceze de mai bine de trei luni, el fiind suspect în comiterea unor furturi organizate sau armate. Pe numele lui Marian – Romeo Ciucă, Procuratura din Bordeaux a emis în data de 2 octombrie 2013 un mandat de arestare în lipsă, iar pe 3 decembrie 2013 a fost dat în urmărire internaţională de IGPR (Inspectoratul General al Poliţiei Române). Acesta a fost prins de poliţiştii fălticeneni în penultima zi a anului trecut, Ciucă fiind găsit de agenţii Biroului de Investigaţii Criminale din Fălticeni într-un apartament închiriat din Fălticeni, el neopunând rezistenţă în momentul reţinerii. Tot pe 30 decembrie 2013, Marian Romeo Ciucă a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de Curtea de Apel Suceava în vederea predării lui către autorităţile franceze. (C.Z.)

Vezi si

Definitivat examen profesori Suceava Obiectiv

Cadrele didactice se pot înscrie la Definitivat 2023 până la data de 14 octombrie

 După admiterea dosarului de înscriere, candidații la Definitivat 2023 vor avea de susținut, în Etapa …