Thursday , December 1 2022

Suceava, unul dintre cele mai sigure judete din tara. Vezi topul judetelor unde este periculos sa traiesti

Galati, Teleorman si Suceava sunt judetele cele mai sigure din tara din punct de vedere al infractionalitatii, cele trei avind cea mai scazuta rata a criminalitatii. La polul opus,  Hunedoara, Alba şi Gorj sunt judeţele cu cel mai mare număr de infracţiuni, scrie Econtext. Datele date publicitatii sunt valabile pentru 2010. Suceava este al treilea judet din tara cu cele mai putine infractiuni la 100.000 de locuitori, 1.062. Pe l.ocul I, Galati a inregistrat 985 de infractiuni. Cel mai nesigur judet este Hunedoara, cu 2.384 de infractiuni la suta de mii de locuitori. Topul arata care sunt zonele din tara in care este cel mai sigur sa traiesti.
Hunedoara rămâne capul de afiş al topului infracţional, cu 2.384 de infracţiuni la suta de mii de locuitori. Alba este pe locul doi, cu 2.094 infracţiuni, iar Gorjul vine pe trei, cu 1.916 infracţiuni. De altfel, aceste judeţe sunt invecinate. Totuşi, numărul infracţiunilor a scăzut în toate cele trei judeţe comparativ cu 2009.
Rata infracţionalităţii reprezintă numărul infracţiunilor înregistrate şi soluţionate la 100.000 locuitori. Datele sunt valabile pentru anul 2010 şi provin de la Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).
Vezi aici topul judetelor dupa rata criminalitatii.

Vezi si

Tânăr din Bogdănești, fără permis, prins extrem de beat la volan

În noaptea de marți spre miercuri, la ora 01.32, în afara localității Baia, în zona …

No comments

  1. De multe ori politaiul e mana in mana cu infractorul si in loc sa-l bage la ‘zdup” insista pe langa cel care l-a reclamat sa-si retraga plangerea! Va vine sa credeti ? Sunt multi care fac furt dupa furt ,scandal dupa scandal si ies mereu basma curata…stie el -infractorul(sau ruda acestuia)cui sa dea si cat sa dea .Asta-i Romania!

  2. ce tot il puchi atata in tub pe todirut ba?ce tot atata todirut in sus todirut in jos?sunt atatea marsavarii la care a inchis ochii,alea de ce nu le aduceti in discutie?

  3. vasilica tastaman

    Felicitari domnului Sef al I.P.J. Suceava,Comisar Sef Dr. TODIRUT IOAN NICUSOR!! Bravo si tineti-o tot asa.

  4. Statistica are si o fata ascunsa , dirijata de responsabilii politiei . Adica , daca o infractiune nu se inregistreaza , din diverse motive – unul poate fii si cand politistiul intoarce spatele la o incaierare pe la tara – atunci ea nu exista si totul pare in regula . Sa nu fim asa bucurosi de statistici coafate . In Romania , sunt categorii mari de oameni care au facut din aranjarea datelor statistice o arta .