Monday , March 27 2023

Studiu: care este cea mai populara culoare de masina in 2014. Peste 28% dintre cei care si-au cumparat masina noua au ales-o

masini

28% din masinile noi inmatriculate in 2014 sunt de culoare alba, reiese dintr-un studiu realizat de compania americana PPG Industries, specializata in comercializarea de vopseluri. 
Albul este din nou cea mai populara alegere intre proprietarii de masini, la fel cum s-a intamplat si anul trecut sau acum doi ani.
Culoarea alba nu costa in plus de obicei, iar acesta este unul dintre motivele principale pentru care peste un sfert din cumparatorii de masini noi o aleg.
Pe locul 2 s-a situat o alta culoare care de obicei nu aduce costuri suplimentare la pretul de achizitie a unei masini: negrul, in proportie de 18%.
Pe locul 3 sunt doua culori clasate in randul popularitatii: alb metalizat si gri, fiecare cu cate 13%.
PPG mentioneaza ca argintinul si-a pierdut din popularitate in ultimii ani cu aproximativ 7%.
Potrivit datelor regionale, 23% din americanii care si-au luat masini noi in 2014 au optat pentru culoarea alba, 18% au optat pentru negru, iar 15% pentru argintiu. In Europa, una din patru masini vandute in 2014 a fost alba, 14% negre si alte 14% gri.
In America de Sud, argintiul si albul au cate un procent de 32%, in timp ce griul a fost ales de 14% dintre clienti. In Asia/Pacific, 31% au optat pentru culoarea alba, 20% pentru negru in timpul ce argintiul a avut o popularitate de 12%.
PPG prezinta si predictii legate de anul 2015. Comerciantul international de vopseluri sustine ca anul viitor clientii de masini noi vor opta pentru mai multe tonuri naturale precum portocaliu, aramiu, nuante de maro, alaturi de tonuri metalice precum bronz, cupru si rosu auriu.
stirileprotv.ro

Vezi si

Stejari și tei, plantați la Stupca de vicepreședintele Consiliului Județean, Niculai Barbă, la 105 ani de la Unirea Basarabiei cu Țara

Luni, 27 martie 2023, vicepreședintele Consiliului Județean Suceava, Niculai Barbă, a plantat stejari și tei …