Tuesday , March 5 2024

Studenții Facultății de Inginerie Mecanică, Autovehicule şi Robotică s-au întâlnit cu potențiali angajatori din Suceava

Facultatea de Inginerie Mecanică, Autovehicule şi Robotică (FIMAR) din cadrul Universităţii ”Ştefan cel Mare” Suceava (USV) a găzduit joi, 9 martie, un eveniment axat pe încurajarea şi susţinerea schimbului de bune practici cu mediul economic, prin cunoașterea de către potențialii angajatori a capacității studenţilor – viitori ingineri, dar și pe diseminarea ofertelor de practică, internship și angajare.

La eveniment au participat cadre didactice, reprezentanţi ai mediului economic şi studenți de la programele de studiu Inginerie mecanică, Autovehicule rutiere, Tehnologia construcțiilor de mașini și Mecatronică/Robotică.

Firmele care au participat la întâlnirea de joi desfășoară activități în domeniul ingineriei mecanice sau în domenii conexe (întreprinderi de prelucrări mecanice, întreprinderi din domeniul autovehiculelor, întreprinderi din domeniul diagnoză și mentenanță mecanică) și în domeniul industriei alimentare: SC SIDEM SRL, Betty Ice Suceava, SC Eurospeed SRL și APAN Motors Suceava.

La finalul întâlnirii, reprezentanții firmelor și-au exprimat disponibilitatea de a angaja viitori ingineri, absolvenți FIMAR, și de a primi studenți în practică sau internship. (O. N.)

 

 

Vezi si

Trei asocieri de firme de construcții și proiectare din Suceava vor să modernizeze strada Dobrilă Eugen

Prima dată când Primăria Suceava ține o licitația pentru proiectare și execuție a lucrărilor de …