Friday , May 7 2021

Studentă de 19 ani din Cârlibaba, găsită moartă într-o cameră de cămin din Iași

Sâmbătă seara, alarmați că fata nu mai răspunde la telefon, părinții acesteia au sunat la 112 si portarul căminului studențesc unde era cazată tânăra din Cârlibaba a găsit-o în camera ei, fără suflare u polițiștii sosiți la fața locului nu au găsit urme de violență pe trupul fetei. Prima variantă în opinia anchetatorilor este sinuciderea cu pastile. Nu a fost găsit niciun bilet de adio.

Sâmbătă seara, pe 1 mai, înainte de Înviere, o studentă a fost găsită moartă într-o cameră de cămin din campusul ”Tudor Vladimirescu” din Iași. Fata se numea Carmen Macovei și avea 19 ani. Ea era studentă în primul an la Facultatea de Inginerie Electrică, Energetică şi Informatica Aplicată din cadrul Universităţii Tehnice ”Gheorghe Asachi”.

Deși inițial s-a spus că studenta era originară din județul Botoșani, ulterior presa ieșeană a flat că fata este din Cârlibaba, județul Suceava.

Fata de 19 de ani  nu răspundea la telefon, motiv pentru care parintii extrem de îngrijoraţi au sunat sâmbătă la 112.

Portarul căminului a deschis camera în care era cazată studentă şi  fata a fost găsită fără suflare. De urgentă, la faţa locului a ajuns şi un echipaj medical care a putut doar să constate decesul.

Poliţiştii sosiţi la faţa locului nu au găsit urme de violenţă pe trupul fetei. Prima variantă în opinia anchetatorilor este sinuciderea cu pastile, însă necropsia va stabili cu exactitate cauza morții. Nu a fost găsit niciun bilet de adio.

Polițiștii din cadrul IPJ Iași au avut o primă reacție oficială în legătură cu moartea studentei: ”În jurul orei 20:00 am fost sesizaţi cu privire la faptul că într-un cămin din zona Tudor Vladimirescu a fost găsită o tânără posibil decedată. Potrivit primelor informaţii nu au fost găsite urme de violenţă fizică asupra victimei.”, au precizat reprezentatii IPJ Iași”

Cei care au cunoscut-o sunt șocați de vestea morții ei. Iată ce au scris apropiații pe rețelele de socializare:

”Sunt șocată de această veste tristă. Este greu de acceptat! Tu, o ființă atât de gingașă… nu am cuvinte! Am crescut împreună, am copilărit, ne-am jucat, ne-am povestit problemele, eram amândouă zi de zi, m-ai ajutat mereu când am avut nevoie, mai ales la școală… nu îmi vine să cred! Ai plecat fulgerător ca și Alexandra… mult prea devreme, aveai un viitor în față. Condoleanțe familiei tale pentru că ai lăsat în urma ta o durere nemărginită, iar tu, odihnește-te în pace”, este unul dintre mesaje.

”Chipul tău blând a rămas în imaginea mea. Te-ai retras în lumea celor drepți și bun, suflet bun ce ai fost. Dumnezeu să îți vegheze somnul de veci! Drum lin alături de îngeri către Dumnezeu. Dumnezeu să te odihnească în pace, suflet drag. Odihnă veșnică. Dumnezeu să le dea putere familiei să treacă peste această grea încercare. Dumnezeu să o ierte”, a transmis un alt apropiat al tinerei.

Vezi si

Agenda Iulius Mall Suceava din acest weekend: expoziție auto cu peste 40 de modele retro și ateliere de creație pentru copii

Mașinile retro nu sunt simple autoturisme, ci sunt piese de colecție, la fel de valoroase …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *