Wednesday , November 30 2022

Street-dance şi muzică populară, actorie, poezie şi umor, la Balul Bobocilor de la Liceul Sportiv

bal sportiv 2 [800x600]

Balul nu a avut o temă anume, nici vreun invitat special u cele 9 perechi de boboci care au concurat pentru titlul de miss şi mister au trebuit să treacă prin mai multe provocări lansate de colegii mai mari. Ioana Grigoraş şi Sebastian Ojică a câştigat titlurile de Miss, respectiv Mister Boboc 2014
Balul Bobocilor de la Liceul cu Program Sportiv Suceava a avut de toate, de la muzică populară şi street dance la scene de actorie, umor, pantomimă şi poezie. Organizat miercuri seară la Dom Polski, evenimentul a debutat cu prezentarea juriului şi a celor nouă perechi de boboci care au concurat în acest an pentru titlul de miss şi mister.
După un dans salsa pus în scenă de trupa liceului, coordonată de profesoara Camelia Croitor, pe scenă şi-au făcut apariţia candidaţii la concursul de miss şi mister. Bobocii au fost prezentaţi rând pe rând după care au trebuit să răspundă unor întrebări-capcană de genul “Pe ce parte a urcat Stefan cel Mare în tren?” sau “Din câte mişcări pui o girafă într-un frigider?”. Unii au venit cu lecţia învăţată, unii au avut nevoie de ajutorul publicului, iar alţii s-au blocat pur şi simplu.bal sportiv 3 [800x600]
După retragerea celor 18 boboci în culise, balul de la Liceul Sportiv a continuat cu un moment de dance street al fetelor de la Bucovina Dance Studio, un număr atractiv de capoeira pus în scenă de grupul sucevean Capoeira Brasil şi o interpretare la chitară a poeziei “Nebun de alb”, interpretare ce a aparţinut elevei Georgianei Boştiog.
Concurenţii la titlul de miss şi mister LPS au revenit apoi pe scenă pentru cea de-a doua probă, cea de dans, unde bobocii şi-au etalat talentul pe ritmuri de rock & roll şi merengue. A urmat un moment inedit de beatboks, în care la microfoane s-au aflat Bogdan Galan, Alexandru Caba şi Ilie Bujorean. Balul a continuat cu un fragment din “Romeo şi Julieta”, pus în scenă de Andreea Epure şi Ionuţ Ciuhlea, urmat de o nouă repriză de street dance şi un moment folcloric în care Iulian Honceriu a interpretat piesa “La fântâna lui Gheorghiţă”.
Proba de aptitudini, cea mai amuzantă a baluluibal sportiv 4 [800x600]
Proba a treia a concursului de miss şi mister a fost şi cea mai amuzantă. Imbrăcaţi într-o ţinută sport, bobocii au trebuit să răspundă mai multor provocări propuse de colegii din clasa a XII-a. Unii şi-au rujat partenerii legaţi la ochii, unii au trebui să ocolească obstacole legaţi de un picior, iar alţii au fost supuşi la un exerciţiu de dicţie.
După un număr amuzant de pantomimă, jucat de Alexandru Costeniuc, Alexandru Caba şi Cătălin Nastasiuc, a urmat sceneta umoristică “Doi vulpoi”, pusă în scenă de elevii profesoarei Silvia Toma, scenetă interpretată cândva de marele actor Dem Rădulescu.
Prefaţată de un nou moment popular, “Bine-i şade mesei mele”, în care la microfon s-a aflat acelaşi Iulian Honceriuc, ultima probă a concursului de miss şi mister a fost dedicată eleganţei, bobocii păşind pe scenă îmbrăcaţi în ţinută de seară. Mai toţi au furat ochii juriului.bal sportiv 5 [800x600]
A urmat un antrenant moment de dans ţigănesc în care trupa de dans a liceului a smuls ropote de aplauze din partea colegilor din public.
Ioana Grigoraş şi Sebastian Ojică, cei mai frumoşi boboci
Fără o temă anume şi fără vreun invitat special din industria muzicală, balul lps-iştilor s-a încheiat cu desemnarea câştigătorilor concursului de miss şi mister. Juriul, format din profesorii Ioan Radu, Angela Găitan, Petru Brânduşe şi elevii Eliza Vălean şi Sebastian Vicol, a deliberat cu greu, iar primii laureanţi au fost Ioana Spac şi Ionuţ Măzărean au fost distinşti cu titlul de miss, respectiv mister Talent.
Locurile doi în concurs le-au revenit bobocilor Andreea Creţu şi Tudor Viorel Boureanu, care au primit titlurile de miss şi mister Creativitate.bal sportiv 1 [800x600]
Finalmente, juriul a decis ca titlul de Miss Boboc al Liceului cu Program Sportiv să fie primit de Ioana Grigoraş. Increzătoare şi zâmbitoare, Ioana consideră că “Dacă nu rişti, nu câştigi”, adoră filmul “Lucy” şi peste ani se vede un designer renumit. Titlul de Mister Boboc a fost câştigat de favoritul publicului, Sebastian Ojică. Serios şi sentimental, Sebastian este un fan al fotbalistului David Beckham şi este atras de arta culinară, iar pe viitor se vede un bucătar apreciat.
După fix două ore de program, Balul Bobocilor 2014 de la Liceul cu Program Sportiv Suceava s-a încheiat cu  bliţurile camerelor foto aţintite pe câştigători şi cu un after-party deşfăşurat în clubul Padrino.  (Dănuţ CHIDOVET)

Vezi si

Mănăstirea Teodoreni se va extinde începând cu anul viitor

Un nou corp de chilii va fi construit, cel mai probabil de anul viitor sau …