Sunday , October 2 2022

Strada Grigore Ureche a fost refăcută, urmează strada Ion Neculce. Numărul locurilor de parcare amenajate a ajuns la 737

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a anunțat, miercuri, că numărul beneficiari direcți ai proiectului de reabilitare și modernizare de la scara blocului, după ce a fost finalizată lucrarea pe strada Grigore Ureche din Zamca – locuitorii din cele 11 blocuri cu 22 scări de bloc și 437 apartamente – a crescut la 737. Strada este cu sens unic dinspre strada Zamcei spre bulevardul George Enescu, are 94 locuri de parcare în spic pe partea stângă iar, după reabilitare, porțiunea din dreptul spațiului de joacă (colegiul Mihai Eminescu) va deveni pietonală duminica pentru ca cei mici și nu numai, să se poată bucura de o zonă de joacă și relaxare.

Finalizarea lucrărilor de reabilitare a străzii Grigore Ureche din cartierul Zamca nu este punctul final al unui proiect al municipalității pentru zona Zamca, viceprimarul Lucian Harșovschi dând asigurări că până la sfârșitul lui august vor începe lucrările de refacere totală a porțiunii afectată de reparațiile la instalația de termoficare din strada Ion Neculce. „Strada este cu sens unic dinspre strada Zamcei spre bulevardul George Enescu, are 94 locuri de parcare în spic pe partea stângă, iar după reabilitare, porțiunea din dreptul spațiului de joacă (colegiul Mihai Eminescu) va deveni pietonală duminica pentru ca cei mici și nu numai, să se poată bucura de o zonă de joacă și relaxare”, a menționat viceprimarul. Potrivit acestuia a fost reabilitată o suprafață de 3913,45 de mp de parte carosabilă, a fost montat pavaj pe o suprafață de 1619 mp și s-au folosit 803 metri liniari de bordură mare și 649,5 metri liniari de bordură mică. (D.P.)

 

Vezi si

Săptămâna Europeană a Sportului la Grădinița ”Țăndărică” Suceava

Grădinița cu Program Normal ”Țăndărică” Suceava a derulat  în perioada 23-30 septembrie a.c. Săptămâna Europeană …