Saturday , December 10 2022

Steliana Miron îndeamnă sucevenii să voteze cu Iohannis, “pentru că România nu poate trăi doar din antibăsismul promovat de Ponta”

 „România, în momentul de faţă, îi sperie pe români. Ii sperie pentru că nu există locuri de muncă, pentru că nu există investiţii guvernamentale. Klaus Iohannis este garanţia că România va avea viitor. Altfel, ne vom reîntoarce în epoca lui Ion Iliescu sau în cea a lui Adrian Năstase”, a declarat Steliana Miron

steliana miron la miting iasi [800x600]


Senatorul PNL de Suceava, Steliana Miron, susţine că prezidenţiabilul ACL Klaus Iohannis este varianta optimă pentru România următorilor cinci ani, având în vedere că, după cum ea a spus în conferinţa de presă organizată ieri la sediul de partid, în ultimii 25 de ani, sistemul s-a bazat pe o corupţie generalizată. „Pe 16 noiembrie vom merge să alegem preşedintele. Alegerea lui e foarte importantă în contextul social economic actual. Klaus Iohannis este garanţia că România va avea viitor. Altfel, ne vom reîntoarce în epoca lui Ion Iliescu sau în cea a lui Adrian Năstase”, a declarat Steliana Miron.
Din punctul ei de vedere, România are dreptul la dezvoltare şi la normalitate iar la ora actuală nu oferă aceste lucruri cetăţenilor, ba dimpotrivă. „România, în momentul de faţă, îi sperie pe români. Ii sperie pentru că nu există locuri de muncă, pentru că nu există investiţii guvernamentale. Sunt circa cinci milioane de români în străinătate”, a mai declarat Steliana Miron.
Din punctul său de vedere, „Victor Ponta foloseşte bugetul României în scop electoral pentru a cumpăra cu bani primari şi români la bucată” iar o dovadă sunt alianţele pe care prezidenţiabilul PSD le-a făcut după turul întâi, contrare celor care au o mentalitate pliată pe valorile europene. „De ce credeţi că Victor Ponta a făcut alianţă cu Vadim? Pentru că nu a putut să facă alianţă cu românii responsabili, românii care cred în statul de drept”, a mai spus Steliana Miron.
De aceea, Klaus Iohannis este omul potrivit şi a îndemnat sucevenii să voteze cu acesta, arătând că oferă ţării şi altceva decât discursuri antibăsiste. „Victor Ponta, în momentul de faţă, nu face altceva decât să sacrifice România şi oferă un antibăsism. România nu poate trăi doar din antibăsism”, a conchis senatorul PNL de Suceava, Steliana Miron. (D.P.)

Vezi si

Tânăr din Bosanci, prins la Marginea cu 444 de petarde și artificii

 Joi, 8 decembrie, polițiștii au desfășurat activități specifice pe linia identificării persoanelor care comercializează produse …