Sunday , November 27 2022

“Ştefaniștii” au cutreierat savana și au găsit-o pe Miss Boboc 2019

Balul Bobocilor la liceele din Suceava a devenit tradiție. Deschiderea stagiunii de toamnă a acesui gen de manifestări în care elevii veterani își etalează talentele și concomitent supun la “suplicii”, plăcute pe aspiranții la statutul de “miss’, sau, după caz, “mister” Boboc a devenit principalul punct de interes pentru liceenii din Suceava. Profesori și elevi, pregătesc în fiecare toamnă spectacole, care mai de care mai elaborate de la un an la altul.

După ce deschiderea oficială a stagiunii 2019 a balurilor bobocilor din Suceava a fost făcută de Colegiul Național “Petru Rareș“, în urmă cu o săptămână, a venit și rândul “ștefaniștilor” să-și aleagă cele mai frumoase colege. Colegiul Național “Ştefan cel Mare” a organizat un spectacol extraordinar de elaborat, vineri seara, în sala mare a Casei de Cultură Suceava, cu tema “Savana”, iar pe parcursul întregului demers artistic, liceenii actori de la “Ştefan”, costumați în ținute specifice călătoriilor în deșert, au scos în evidență ce au ei mai frumos. Scenete diverse, interpretate de veteranii  ștefaniști”,  dar și spectacole lăudabile ale unor invitați ai acestora au ținut captată atenția celor aproape 1.000 de spectatori din sală. “Balul Bobocilor CNSCM 2019 a fost un real succes, a ieșit exact cum ne-am dorit. Faptul că sala a fost arhiplină, ne încântă și mai mult. Tema noastră, savana, a fost pusă în evidențăatât de decorulextraordinar cât și de jocul scenic al actorilor. Artistul a fost, fără dar și poate, cel cu care am reușit să strângem un public atât de numeros. În încheiere, am dori să le mulțumim sponsorilor și cadrelor didactice de la CNSCM pentru sprijinul acordat și înțelegerea de care au dat dovadă”, au menționat organizatorii acestui eveniment.

Nane – invitat special la Miss Boboc “Ştefan cel Mare”

În cursa pentru dobândirea statutului de Miss Boboc 2019 al Colegiului Național “Ştefan cel Mare” s-au înscris zece concurente, și anume Denisa Senciuc, Teona Macovei, Daria Petrescu, Alexandra Bădăluță, Ioana Alida Macovei, Maria Ana Dediu, Mara Flutur, Alesia Bucătaru, Sara Ursu, Ana Cîrligeanu. Candidatele au fost “obligate” să concureze la probe dintre cele mai diverse, după o prezentare în ținută de zi, fiecare dintre cele zece fete au trebuit să-și etaleze talentele în fața spectatorilor.

O melodie interpretată, un dans special, o demonstrație de abilitate pianistică ori o dovadă a îndemnânării la desen instant, au fost toate abilități pe care concurentele le-au etalat pe scena Casei de Cultură, cât de bine s-au priceput. Pe durata deliberărilor juriului, invitatul special al spectacolului, Nane, a ridicat sala în picioare, “ștefaniștii” fredonând melodiile și aplaundând din tot sufeltul.

Ana Cîrligeanu
Ana Cîrligeanu

Ana Cîrligeanu, Miss Boboc “Ştefan cel Mare” 2019

În urma delibebărilor făcute de membrii juriului, titlul de Miss Boboc 2019, la Colegiul Național “Ştefan cel Mare” i-a fost atribuit elevei Ana Cîrligeanu. Pe II s-a clasat Ana Dediu, iar locul III a fost adjudecat de Alesia Bucătaru. Titlul de “Miss Popularitate” i-a revenit elevei Alexandra Bădăluță. (Cristina RUŞTI)

Vezi si

Uniunea Națională a Barourilor din România a donat trei ambulanțe noi, complet utilate, către instituții spitalicești din Ucraina

La 25 noiembrie 2022, la sediul spitalului din localitatea Ciudei, Ucraina, a avut loc predarea …