Wednesday , February 1 2023

Ștefan Mandachi a devenit Cetățean de Onoare al Municipiului Suceava

Omul de afaceri Ștefan Mandachi a devenit Cetățean de Onoare al Municipiului Suceava pentru implicarea sa în donațiile ce s-au făcut în perioada de carantinare a orașului nostru, dar și pentru inițierea manifestului “România vrea autostrăzi”. Titlul i-a fost acordat lui Stefan Mandachi cu ocazia premierei filmului “30 de ani și 15 minute”, ce a avut loc miercuri seară la Cinema City Suceava.  “Aveți RECUNOȘTINȚA comunității!”, a declarat la festivitate primarul Ion Lungu.

Un proiect de hotărâre a fost inițiat în acest sens de primarul Ion Lungu și a fost votat la ultima ședință a Consiliului Local Suceava care a avut loc miercuri, 30 septembrie a.c.

De altfel, primarul Ion Lungu a declarat la prima conferință săptămânală de presă de după realegerea sa in al cincilea mandat consecutiv de primar cum că decizia urma a fi luată în ședința Consiliului Local de miercuri.

Ttitlul de Cetățean de Onoare i-a fost acordat antreprenorului chiar miercuri, 30 septembrie, la Cinema City, în Iulius Mall, când a avut loc avanpremiera filmului sau documentar „30 de ani și 15 minute”.

“Miercuri seară am acordat titlul de Cetățean de Onoare al Municipiului Suceava domnului Ștefan Mandachi pentru implicarea sa în donațiile ce s-au făcut în perioada de carantinare a orașului nostru, dar și pentru inițierea manifestului “România vrea autostrăzi”.
Titlul i-a fost acordat cu ocazia premierei filmului “30 de ani și 15 minute”, ce a avut loc în această seară la Cinema City Suceava. Aveți RECUNOȘTINȚA comunității!”, a declarat primarul Ion Lungu.

Omul de afaceri si-a pus la dispozitie gratuit hotelul in timpul carantinei de la Suceava personalului medical si de interventie si a oferit mancare celor implicati in lupta cu virusul. De asemenea, a derulat împreună cu filiala Suceava a Societății de Cruce Roșie campania „1cm de fapte”, prin care s-au făcut importante donații la Spitalului Județean. (D.P.)

secretarasite

Vezi si

Jumătatea de vest a județului Suceava, sub COD GALBEN de ninsori și viscol, până vineri dimineață

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare COD GALBEN de ninsori însemnate cantitativ …

No comments

  1. Respect !