Thursday , February 2 2023

Sprijin al României pentru spitalul oncologic din Cernăuți

La Spitalul Oncologic din Cernăuți a avut loc o întâlnire de lucru privind desfă­șu­­rarea lucrărilor de reparație a Secției de Radiologie. Potrivit agenției de presă BucPress – instituție media cernăuțeană, de lim­bă română – asistența financiară în valoare de circa 75 mii de euro a fost acordată de către Agenția de Cooperare Internațională pentru Dezvoltare, RoAid din România.

Delegația Agenției de Cooperare Internațională pentru Dezvoltare RoAid, din cadrul Ministerului Afacerilor Externe din România, condusă de Cezar Cătălin Ma­rin, directorul general adjunct, a efectuat o vizită de lucru în regiunea Cernăuți, inspectând lucrările. „A fost constatat faptul că acestea au fost realizate în proporție de 75 la sută.  Potrivit consulului general al României la Cernăuți, Irina Loredana Stănculescu, acest proiect este unul de valoare în relația bilaterală”, se men­ționează în sursa citată. (D.P.)

Vezi si

Ministrul Mediului: ”Vom porni programul «Rabla local» în luna martie”. La Suceava, anul trecut, Primăria estima aproximativ 2.500 de beneficiari

Ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Tanczos Barna, a declarat joi, la Bistriţa, că programul “Rabla …