Wednesday , February 1 2023

Spitalul Municipal Rădăuți angajează 11 medici

Se caută medici pentru specializările Pediatrie, Neonatologie, Cardiologie, Medicină de Urgență, Chirurgie, Psihiatrie și Nefrologie. Pentru a atrage personal, managerul promite prime de instalare 

spital radauti A [800x600]

In perioada imediat următoare, conducerea Spitalului Municipal Rădăuți va organiza concurs în vederea ocupării a 11 posturi vacante. Se caută medici pentru specializările Pediatrie, Neonatologie, Cardiologie, Medicină de Urgență, Chirurgie, Psihiatrie și Nefrologie. Cei interesați se pot adresa pentru informații suplimentare la secretariatul unității spitalicești.

Conducerea spitalului rădăuțean în­cearcă să atragă personalul de care are atâta nevoie și promite locuințe de serviciu, cât și prime de instalare celor care vor ocupa posturile libere.

Spitalul Municipal Rădăuți deservește aproximativ 200.000 de locuitori, iar lipsa medicilor îi pune în dificultate atât pe pacienți, cât și pe puținii medici care lucrează aici. Compartimentul de Pri­miri Urgențe are nevoie stringentă de medici urgentiști, situația fiind una dintre cele mai grave din județ, deoarece se lucrează doar cu asistenți, iar la cazurile grave sunt chemați medicii de gardă de pe secțiile spitalului. (C.R.)

 

 

Vezi si

Un tânăr de 18 ani din Bunești, prins de jandarmii din Fălticeni după ce a lovit un bărbat cu o bâtă

În data de 30 ianuarie a.c., pe timpul executării serviciului de patrulare, jandarmii din municipiul …