Friday , October 22 2021

Spitalul Municipal Rădăuți a primit certificat ISO

Spitalul Municipal Rădăuți ”Sf. Doctori Cosma și Damian” a primit certificat ISO de recunoaștere a calității serviciilor medicale spitalicești, a celor din ambulatoriul integrat, cât și pentru servciile medicale paraclinice de radiologie și imagistică medicală, pentru studiile clinice și pentru serviciile de preparare și servire a hranei în unitatea spitalicească. Pot sa va anunț cu bucurie și sa mulțumesc pe aceasta cale colegilor implicati, de obținerea certificării ISO de către Spitalul Municipal Rădăuți. Un lucru extrem de important pentru Spitalul Municipal este certificarea calității serviciilor. Va mulțumesc tuturor pentru implicare !!!, a transmis Romeo Negruț, managerul Spitalului Municipal Rădăuți.

 

Conducerea spitalului a demarat la începutul anului acțiunea de certificare a serviciilor iar scopul obținerii acestui certificat de calitate este satisfacerea deplină a solicitărilor pacienților și asigurarea încrederii acestora în unitatea medicală, în paralel cu răspunsul la cerințele personalului de creștere a eficienței activităților din spital.

Astfel, se asigură creșterea accesului populației la servicii medicale de urgență de calitate prin asigurarea calității resurselor umane și a infrastructurii adecvate. Certificarea ISO presupune și multă responsabilitate, iar serviciile medicale oferite la Rădăuți au trecut astfel într-o nouă etapă, cea a calității internaționale. Spitalul rădăuțean a primit această certificare ISO în urma evaluării achizițiilor de aparatură medicală modernă și a evaluării personalului. Unitatea spitalicească va fi de acum supravegheată pentru a se vedea dacă respectă normele ISO. (C.R.)

Vezi si

Participarea la proba scrisă a admiterii la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi Fălticeni, posibilă doar cu certificat verde sau test COVID negativ

Sâmbătă, 23 octombrie, este programată proba scrisă de verificare a cunoștințelor pentru examenul de admitere …