Spitalul Municipal Fălticeni organizează concurs pentru funcția de manager

reportersite
25 noiembrie 2020, 5:55

Dosarele se pot depune până pe data de 30 decembrie. Actualul manager, medicul Vlad Morariu, a declarat că se va înscrie la concurs

Spitalul Municipal Fălticeni va organiza la începutul anului viitor concurs pentru ocuparea funcției de manager, deoarece mandatul actualului șef al spitalului expiră în luna decembrie. Viitorii candidați își pot depune dosarul până pe data de 30 decembrie. Pentru a se înscrie în condițiile solicitate, aceștia trebuie să fie absolvenți ai unei instituții de învățământ superior medical sau economico-financiar și să aibă cursuri de perfecționare în domeniul managerial. Printre condițiile obligatorii apere și faptul că orice candidat trebuie să fie apt din punct de vedere medical, să nu fie condamnat pentru săvârșirea unei infracțiuni cu intenție și să nu fi împlinit vârsta standard de pensionare.
secretarasite
Prima probă este una eliminatorie și va consta în analiza dosarelor fiecărui candidat, fiind programată pentru data de 4 ianuarie 2021. A doua probă va fi susținerea unui proiect de management, acesta trebuind să conțină informații grupate în aproximativ 20 de pagini și să evidențieze modul în care viitorul manager vine cu soluții concrete pentru rezolvarea problemelor de management. Proiectul va fi susținut în fața unei comisii de specialitate formată din patru persoane numite de către Consiliul de Administrație. Această probă este programată pentru data de 14 ianuarie 2021. Nota minimă, pe care concuremții trebuie să o obțină pentru a fi declarați admiși, este nota 7.00.
secretarasite
Actualul managerm medicul ortoped Vlad Morariu, a declarat că se va înscrie la concurs, dorind să continue proiectele începute la această unitate spitalicească. Acesta se află la conducerea Spitalului Municipal Fălticeni, încă din toamna anului 2013, când a preluat conducerea cu titlu interimar, iar din luna martie a anului 2014, ocupă această funcție de conducere, prin concurs. (Cristina RUŞTI)