Wednesday , September 28 2022

Spitalul Municipal Fălticeni organizează concurs pentru 19 posturi de asistente, infirmiere și îngrijitoare

Dosarele se pot depune până pe data de 10 iunie, iar concursul va avea loc pe data de 18 iunie pentru posturile valabile o perioadă determinată de timp. Pentru posturile vacante pentru perioadă nedeterminată, concursul va avea loc pe data de 28 iunie

Conducerea Spitalului Municipal Fălticeni a anunțat că va organiza concurs pentru ocuparea a 19 posturi vacante de asistente, infirmiere și îngrijitoare. Mai precis, este vorba despre 11 posturi pentru perioadă determinată și opt pe perioadă nedeterminată de timp.

Pentru o perioadă determinată de timp sunt patru posturi de asistent medical debutant la secțiile de Pediatrie, Primiri urgențe, la Centrul de Sănătate Vadu Moldovei și la Cabinetul de Psihiatrie din Ambulatoriul Integrat. La aceastea se adaugă și șase posturi de infirmieră la ATI, CPU, Dermato-venerice, Chirurgie și Neonatologie, cât și două posturi de îngrijitoare la secțiil de Boli Infecțioase și Pneumologie.

În ceea ce privește posturile vacante pentru perioadă nedeterminată, sunt patru posturi pentru asistente medicale debutante la secțiile de Neonatologie, Medicină Internă, Cardiologie și la Cabinetul de Ortopedie din Ambulatoriul Integrat, în timp ce posturile pentru îngrijitoare sunt libere pe secțiile Chirurgie, Boli Infecțioase, Medicină Internă și Obstetrică Ginecologie.

Vechimea nu este necesară iar taxa de concurs este de 50 lei pentru asistenți medicali si 30 lei pentru infirmieră și îngrijitoare.

Dosarele se pot depune până pe data de 10 iunie iar concursul va avea loc pe data de 18 iunie, pentru posturile valabile o perioadă determinată de timp iar pentru posturile vacante pentru perioadă nedeterminată, concursul va avea loc pe data de 28 iunie, dosarele putând fi depuse până pe data de 17 iunie. (Cristina RUŞTI)

Vezi si

Grupul Medical Provita deschide la Suceava Clinica NORD, în urma unei investiții de 2,5 milioane de euro 

Deschiderea Nord Suceava vine cu o serie de premiere în regiune, din punct de vedere …