Spitalul Municipal din Câmpulung Moldovenesc organizează concurs pentru postul de manager

reportersite
21 ianuarie 2021, 6:55

Candidații își pot depune dosarele până pe data de 25 ianuarie. Cei care vor trece de proba eliminatorie a verificării dosarelor își vor susține proiectul de management pe data de 2 februarie

Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc va organiza la începutul lunii viitoare concurs pentru ocuparea funcției de manager. Eventualii candidați își pot depune dosarele în vederea participării la concurs, până pe data de 25 ianurie, la sediul unității spitalicești. Aceștia trebuie să îndeplinească cumulativ mai multe condiții, printre care, trebuie să fie absolvenți de studii superioare medicale, economico-financiare sau juridice și să aibă o vechime în muncă, de cel puțin doi ani.

Pe data de 26 ianuarie se va fce publică lista candidaților care au trecut de proba eliminatorie a dosarelor, iar pe data de 2 februarie va avea loc proba de susținere a proiectului de management. Rezultatele finale se vor afișa pe data de 4 februarie.

Pentru a veni în sprijinul candidaților, unitatea spitalicească organizează pe data de 28 ianuarie un tur al spitalului, ocazie cu care cei ce doresc să ocupe postul de manager se pot familiariza cu problemele dar și cu potențialul de dezvoltare al Spitalului Câmpulung Moldovenesc. (Cristina RUŞTI)