Monday , April 15 2024

Spitalul Județean vrea să-și mărească echipa cu trei medici

Se va organiza concurs pentru trei posturi de medic, pentru specializările Recuperare, Reumatologie și  Chirurgie Vasculară

Conducerea Spitalului Județean Suceava a anunțat că își modifică organigrama și angajează trei medici, posturile vacante fiind în secțiile de Recuperare, Reumatologie și Chirurgie Vasculară.

Pentru desfășurarea în condiții cât mai bune a actului medical, este nevoie ca unitatea spitalicească suceveană să-și mărească echipa, urmând ca în perioada următoare să fie scoase la concurs și alte posturi în diferite secții ale spitalului. Toate posturile sunt cu normă întreagă și contract pe perioadă nedeterminată.

Cei interesați își pot depune dosarele în vederea participării la concurs, până pe data de 18 iunie iar concursul se va organiza în cursul lunii iulie.

Dosarul de înscriere va cuprinde Certificatul de membru al Colegiului Medicilor, dovada din care să reiese că nu i-au fost aplicate sancțiuni, certificat de integritate comportamentală dar și cazier judiciar. Taxa de participare la concurs este în valoare de 150 de lei și se va achita în contul unității spitalicești, deschis la Trezoreria statului. (C.R.)

Vezi si

Din nou strada din fața Parcului Copilului devine pietonală în zilele de duminică

Începând de duminică, 14 aprilie, strada Calea Burdujeni – porțiunea din zona Parcului Copilului – …