Monday , April 15 2024

Spitalul Județean va modifica programul de vizită al pacienților

În  perioada următoare,  după ce va mai scădea numărul cazurilor de gripă, conducerea Spitalului Județean a anunțat că va modifica programul de vizită al pacienților.
Mai exact, aceștia vor putea fi vizitați de luni până vineri, în intervalul orar 14.00-18.00, iar sâmbăta și duminica între orele 12.00-18.00. Pacienții internați în secția de Terapie Intensivă vor putea primi vizitele familiei, în intervalul orar 12.00-14.00 și 18.00-20.00, de luni până duminică.
Această modificare de orar mai vine cu o serie de schimbări, fiind limitat numărul de vizitatori la unul singur, într-un salon cu trei paturi.
Toți vizitatorii vor fi înregistrați la biroul de informații din unitatea spitalicească, vor primi un ecuson și vor fi însoțiți în salonul în care doresc să ajungă, cu condiția ca ceilalți pacienți să nu aibă vreun vizitator în acel moment. În  același timp, aparținătorii nu vor mai trebui să completeze cereri către conducerea Spitalului Județean pentru a li se permite accesul în spital. (C.R.)

Vezi si

Din nou strada din fața Parcului Copilului devine pietonală în zilele de duminică

Începând de duminică, 14 aprilie, strada Calea Burdujeni – porțiunea din zona Parcului Copilului – …