Tuesday , May 11 2021

Spitalul Județean Suceava și-a refăcut stocul de Remdesivir

19 pacienți în stare gravă, internați la Terapie Intensivă, au nevoie de acest medicament. În farmacia unității spitalicești sucevene sunt în prezent 31 de flacoane de Remdesivir

Spitalul Județean și-a refăcut stocurile de medicamente pentru pacienții diagnosticați cu Covid 19, după ce stocurile se apropiaseră de zero, medicii din ATI utilizând și ultimele flacoane de Remdesivir.

Menționăm că 19 pacienți în stare gravă, internați în secția de Terapie Intensivă, au nevoie de acest medicament. Unitatea spitalicească are în prezent 31 de flacoane de Remdesivir, dar nici acestea nu vor acoperi necesarul de medicație al pacienților diagnosticați cu Covid 19 pentru o perioadă prea lungă de timp, deoarece schema de tratament prevede ca unui pacient să i se administreze șase doze.

„Pentru moment stăm bine în ceea ce privește stocurile de medicamente pentru tratamentul pacienților în stare gravă cu Covid 19. Sunt 31 de flacoane de Remdesivir”, a menționat medicul urgentist Dan Teodorovici, purtător de cuvânt al spitalului sucevean. (C.R.)

Vezi si

Anunț începere proiect finanțat prin Măsura 2 „ Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” pentru societatea SC LUBEST SRL

10.05.2021   Anunț începere proiect finanțat prin Măsura 2 „ Granturi pentru capital de lucru …