Saturday , October 8 2022

Spitalul Judetean anunta contul in care se pot face donatii si sponsorizari

Ca raspuns la solicitarile numeroase si repetate ale ONG-urilor si antreprenorilor care vor sa ajute, luni dimineata, Spitalul Judetean Suceava a facut public un cont in care oricine doreste poate face donatii si sponsorizari.

Datele bancare unde pot fi făcute viramente cu titlu de sponsorizare:

Spitalului Judeţean de Urgenţă “Sfântul Ioan cel Nou” – Suceava

Cont: RO04TREZ59121F3701OOXXXX

Persoană de contact: Dr. Cirlan Liviu

Societatea civila din Suceava, unită în cadrul Grupului de urgență pentru Suceava – COVID 19, a trimis zilele trecute o scrisoare deschisă către Spitalul Judetean Suceava. Membrii grupului, care sunt atat reprezentanți ai ONG-lor sucevene, cât și cetățeni care locuiesc sau provin din Suceava, solicita conducerii spitalului un dialog deschis și continuu cu societatea civilă, pentru a putea veni în sprijinul personalului medical.

“Am constatat că nivelul de transparență și comunicarea cu managementul spitalului sunt deficitare, am întâmpinat refuzuri în a ni se oferi liste de necesare, în preluarea donațiilor și desemnarea unui reprezentant al spitalului județean Suceava care să centralizeze aceste ajutoare. Ne-au fost aduse la cunoștință dificultăți în distrubuirea echipamentelor primite. Recomandăm transmiterea pe secții a unei circulare care să explice procedura de ridicare a materialelor din depozite, prin referate de necesitate sau bonuri de consum. Daca materialele au fost distribuite în totalitate, așteptăm să fim informați pentru a continua demersurile prin donații proprii sau transmiterea de oferte de preț avantajoase pentru achizitionarea directă de către departamentul de achiziții al spitalului. Putem ajuta! Suntem aici, transmiteți-ne ce aveți nevoie!

Punctual, pentru rezolvarea crizei de materiale, ONG-urile sucevene alături de mediul privat și persoane fizice au facut până acum donații la spital constând în viziere, măști de protecție, echipamente, cuptoare pentru bucătărie, mese gratuite pentru personal și pacienți, produse alimentare. De asemenea, ne-am oferit să intermediem achiziționarea de materiale de protecție profesionale în conformitate cu standardele europene prin punerea în legătură a personalului abilitat din cadrul managementului sau al departamentului de achiziții cu firme din străinătate la prețuri preferențiale și livrare în câteva zile. Am solicitat completarea unui necesar de produse utile pentru spital, iar apoi să cerem oferte de preț de la diferiti furnizori”, se arata in scrisoarea deschisa catre Spitalul “Sf. Ioan cel Nou” Suceava. (O.S.)

Vezi si

Școala Gimnazială Berchișești, câștigătoarea concursului de proiecte de voluntariat și implicare comunitară derulate în școlile din județ

Inspectoratul Școlar Județean Suceava a organizat, miercuri, 5 octombrie, de Ziua Educației, Forumul proiectelor din cadrul …

No comments

  1. Trebuie inca o rezerva? E cumva d-na Rambu sau Lungu bolnav si rezerva actuala cu dus e alocata lui Flutur?
    NU DATI NICIUN BAN! DUCETI MATERIALE!