Thursday , February 2 2023

Spitalul Județean angajează, fără concurs, 46 de asistente și infirmiere

Dosarele se pot depune până pe data de 1 octombrie. Pe 2 octombrie va avea loc selecția dosarelor

Spitalul Judetean Suceava, Obiectiv
Spitalul Judetean Suceava

Conducerea Spitalului Județean Suceava a scos, pentru angajare, fără concurs, un număr de 46 de posturi vacante. Este vorba despre 26 de posturi de asistent medical generalist, 16 posturi de infirmieră debutantă, un post de îngrijitoare și trei posturi de brancardier. Pentru cele 26 de posturi de asistentă, se cere o vechime în specialitate, de minim șase luni.

Cererea de angajare, împreună cu documentele solicitate de către angajator, se pot depune la secretariatul unității spotalicești, până pe data de 1 octombrie, orele 16.00, urmând ca pe data de 2 octombrie, să aibă loc selecția dosarelor. Cei care se vor simți nedreptățiți de rezultatele selecției, vor putea depune contestație, pe data de 5 octombrie.

În cazul în care se vor depune mai multe dosare, departajarea candidaților se va face în funcție de vechimea în specialitate, iar cunoștințele minime de PC, vor constitui un avantaj. De asemenea, vor fi avantajate persoanele care au experiență în specialitățile boli infecțioase, pneumologie, terapie intensivă, medicină internă și medicină de familie. (C.R.)

Vezi si

 Activități desfășurate de polițiștii suceveni pentru prevenirea violenței în mediul școlar (FOTO)

În perioada 30 ianuarie –  3  februarie 2023, polițiștii organizează o serie de activități suplimentare …