Friday , June 2 2023

Spitalul Județean a solicitat la DSP suplimentarea numărului de paturi în ATI Covid

Conducerea unității spitalicești sucevene vrea să extindă secția de Terapie Intensivă Covid cu încă patru paturi. Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc a mărit  capacitatea Secției de Boli Infecțioase de la 10 la 25 de paturi

 Direcția de Sănătate Publică Suceava a anunțat că spitalele sucevene au început reorganizarea circuitelor, din cauza creșterii accentuate a numărului de pacienți diagnosticați pozitiv cu virusul SarsCov2.

Astfel, la Spitalul Județean Suceava se extinde secția ATI Covid cu patru paturi, iar Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc a mărit numărul de paturi din secția de Boli Infecțioase de la 10 la 25 de paturi.

”Spitalul Județean Suceava a solicitat creșterea de la șase la zece a numărului de paturi în ATI Covid, iar Spitalul din Câmpulung Moldovenesc a crescut numărul de paturi de la zece la 25, acesta fiind numărul total de paturi din secția de Boli Infecțioase. Spitalul Județean are un număr total de 111 paturi COVID, din care zece sunt la Terapie Intensivă. Restul spitalelor încă nu au solicitat creșterea numărului de paturi”, a declarat Gabriela Băncilă, purtătoare de cuvânt în cadrul DSP Suceava. (Cristina RUȘTI)

Vezi si

Un bărbat de 42 de ani din comuna Satu Mare a murit electrocutat în timp ce lucra la un garaj

Joi, 1 iunie 2023,  în jurul orelor 17.00, S. Vasile, de 42 ani, din comuna …