Wednesday , February 8 2023

Spitalul Județean a instalat 24 de dispozitive de testare a gradului de satisfacție al pacienților

Incepând cu data de 1 aprilie, în fiecare secție există  dispozitive pentru testarea gradului de satisfacție al pacienților, urmând să fie aduse încă două. Chestionarul cuprinde zece întrebări, iar pacienții pot răspunde pe o scară de la unu la cinci. După cum susțin cei care au răspuns deja chestionarului, sunt medici care au luat șpagă în primele zile ale acestei luni

După cum am anunțat la sfârșitul lunii trecute, conducerea Spitalului Județean Suceava a plasat în unitatea spitalicească, începând cu data de 1 aprilie, în fiecare secție, dispozitive pentru testarea gradului de satisfacție al pacienților. Chestionarul cuprinde zece întrebări, iar pacienții pot răspunde pe o scară de la unu la cinci, folosindu-se de emoticoane. “Sperăm să putem monitoriza mai bine activitatea personalului medical și de îngrijire. Întrebările, în număr de zece, sunt: Sunteți mulțumiți de calitatea serviciilor medicale oferite de noi; Cum apreciați amabilitatea angajaților nostri; Cum apreciați starea de curățenie din secție; Ați sesizat orice formă de condiționare a îngrijirilor de care ați avut nevoie; Ați fost nevoit să cumpărați medicamente pe perioada spitalizării; Cât de mulțumit sunteți de calitatea informațiilor primite la internare; Cum apreciați calitatea me­se­lor servite; Diagnosticul comunicat de către medic v-a fost explicat pe în­țelesul dumneavoastră; Ați fost mulțumit de îngrijirea acordată de asistentă; Dacă ați mai a­vea nevoie de un serviciu medical, ați reveni la noi?”, a decla­rat managerul spitalului su­­­­ce­vean, economistul Vasile Rîmbu.

În primele trei zile au răspuns acestui chestionar 587 de persoane, iar 10% au susținut că au dat anumite atenții medicilor, iar un procent de 5% a declarat că diferitele atenții s-au îndreptat către asistente. Doar 3% au spus că au dat atenții infirmierelor sau îngrijitoarelor.

Spitalul Județean are în dotare 24 de astfel de aparate, urmând să mai fie aduse două, unul pentru UPU și unul pentru Ambulatoriu. Costul chiriei și mentenanței unui astfel de dispozitiv se ridică la suma de 4.000 de lei pe an. (Cristina RUŞTI)

Vezi si

politia, masina noua Obiectiv

Sucevean de 21 de ani, prins la volan drogat cu hașiș si amfetamină

În mașină, polițiștii au găsit și o țigară care probabil conținea marijuana. Luni, în jurul …

One comment

  1. Doar ,,10% au susținut că au dat anumite atenții medicilor, iar un procent de 5% a declarat că diferitele atenții s-au îndreptat către asistenti “???
    Poate exact invers , ce abureli afisat !!!