Monday , July 22 2024

Spitalul Clinic Județean organizează un nou concurs pentru angajarea unui medic pediatru pentru Unitatea de Primiri Urgențe

Potrivit anunțului postat pe site-ul spitalului, postul este pentru un medic rezident anul V, confirmat în specialitatea pediatrie, perioadă nedeterminată, cu normă întreagă, durata timpului de lucru fiind de 7 ore/zi la UPU-SMURD.

Spitalul Clinic Județean de Urgență ”Sf. Ioan cel Nou” Suceava organizează un nou concurs în vederea ocupării postului vacant de medic pediatru pentru Unitatea de Primiri Urgențe. Potrivit anunțului postat pe site-ul spitalului, postul este pentru un medic rezident anul V, confirmat în specialitatea pediatrie, perioadă nedeterminată, cu normă întreagă, durata timpului de lucru fiind de 7 ore/zi la UPU-SMURD. Acesta este al doilea concurs pentru ocuparea unui post de medic pediatru în UPU organizat în ultimele trei luni de către conducerea unității spitalicești. La cel din luna aprilie, în cadrul căruia se dorea angajarea unui medic specialist pediatru, nu s-a prezentat niciun candidat. Numărul de prezentări în UPU Pediatrie se menține ridicat, iar lipsa de medici face ca timpii de așteptare să fie mai lungi, în condițiile în care turele de noapte și cele de weekend sunt asigurate de câte un singur medic.

Condițiile specifice pentru participarea la concurs sunt studii superioare finalizate cu diplomă de medic sau diplomă de licență în medicină, iar ca vechime se cere stagiul de rezidențiat anul IV în specialitatea pediatrie încheiat.

Candidații interesați pot depune dosarul de concurs la sediul Spitalului Clinic Județean de Urgență ”Sf. Ioan cel Nou” Suceava până pe 11 iulie a.c. Concursul constă în trei probe succesive, și anume selecția dosarelor de înscriere și stabilirea punctajului rezultat din analiza și evaluarea activității profesionale și științifice pentru proba suplimentară de departajare, o probă scrisă și o probă clinică/practică.

Relații suplimentare se obțin de la Serviciul juridic și resurse umane, la sediul unității spitalicești. (O. N.)

Vezi si

Incendiu puternic izbucnit într-o gospodărie din Bogdănești

Luni dimineață, un incendiu a izbucnit  la o gospodărie în comuna Bogdănești. Evenimentul a fost …