Saturday , July 20 2024

Spitalul Clinic Județean de Urgență Suceava angajează 5 asistenți medicali

În această perioadă, Spitalul Clinic Județean de Urgență ”Sfântul Ioan cel Nou” Suceava desfășoară mai multe concursuri pentru ocuparea posturilor vacante. Unul dintre acestea vizează angajarea a 5 asistenți medicali, dintre care un post este pentru debutanți cu studii superioare, două pentru asistenți medicali cu studii postliceale, iar alte două pentru cei cu studii superioare, pentru care se cere o vechime de minimum 6 luni.

Potrivit anunțului publicat de spital, sunt scoase la concurs un post cu normă întreagă, pe perioadă nedeterminată, în cadrul Secției Gastroenterologie, pentru asistent medical generalist debutant cu studii Superioare, un post cu normă întreagă, pe perioadă nedeterminată, în cadrul Secției Clinice Chirurgie si Ortopedie Pediatrică, pentru asistent medical generalist cu studii postliceale, un post cu normă întreagă, pe perioadă nedeterminată, în cadrul Sectiei Clinice Chirurgie Generală pentru asistent medical generalist cu studii postliceale și două posturi cu normă întreagă, pe perioadă nedeterminată, în cadrul Secției Obstetrică-Ginecologie pentru asistent medical generalist cu studii superioare.

Data-limită până la care se pot depune dosarele de concurs este 16 iulie a.c., ora 14.00, urmând ca selecția de dosare să se realizeze pe 18 iulie, iar rezultatele să se afișeze pe 19 iulie. Proba scrisă va avea loc pe 24 iulie, ora 09.00, iar rezultatele vor fi afișate pe 25 iulie, ora 14.00. Proba interviului este programată pe 30 iulie, ora 09.00, iar rezultatele vor fi afișate a doua zi.
Data afișării rezultatului final al concursului este 5 august, ora 14.00.

Relații suplimentare se obțin la sediul Spitalului Clinic Județean de Urgență ”Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, respectiv la Serviciul Juridic și Resurse Umane, telefon: 0230/222098, interior 212. (O. N.)

 

Vezi si

Absolvent al Colegiului Național Militar ”Ștefan cel Mare”, admis primul la specializarea aleasă din cadrul Academiei Tehnice Militară ”Ferdinand I”

Nu doar elevii Colegiului Națiaonal Militar ”Ștefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc obțin rezultate remarcabile, ci …

One comment

  1. Mult succes