Friday , February 3 2023

Spectacole de colinde, sâmbătă și duminică, în centrul Sucevei

Programul “Crăciun în Bucovina” continuă în aceste zile, sâmbătă și duminică, fiind programate la Suceava o serie de evenimente deosebite, pline de emoția specifică Sărbătorilor de iarnă în Bucovina.
Neculai Barbă, vicepreședinte al Consiliului Județean Suceava!
”În Târgul de Crăciun din Suceava avem sâmbătă un concert extraordinar de colinde susținut de Ansamblul Artistic Profesionist “Ciprian Porumbescu”, iar duminică, un program special de sărbători cu ocazia Zilei Minorităților Naționale din România”, a anunțat vicepreședintele Consiliului Județean Suceava, Niculai Barbă.
Conform acestuia, sâmbătă, la Suceava, de la ora 16.00, la  Târgul de Crăciun va avea loc un concert de colinde susținut de Ansamblul Artistic Profesionist “Ciprian Porumbescu”. De asemenea, în județ mai sunt anunțate evenimente la Fălticeni și Șaru Dornei.
Duminică, de la ora 15.00, de Ziua Minorităților Naționale din România, la Târgul de Crăciun va avea loc un spectacol de colinde cu colindători de la Bălcăuți, Bogdănești, Calafindești, Mitocu Dragomirnei, Moara, Salcea, Solonețu Nou, Straja. Duminică, în județ mai sunt anunțate evenimente la Rădăuți, Putna, Straja.

Vezi si

CSU Suceava și-a aflat adversara din primul tur al Cupei României

Echipa antrenată de Petru Ghervan va debuta în competiției pe terenul Universității Cluj, pe data …