Thursday , June 13 2024

Spectacol caritabil ”Freamăt de speranță”, pentru a o ajuta pe Izabela, eleva care suferă de leucemie

Interact Suceava-Bucovina organizează pe data de 7 iunie, la ora 17, cea de a VI-a ediție a spectacolului caritabil ”Freamăt de speranță”.

Evenimentul este dedicat Izabelei Socoliuc, elevă la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” Suceava, care la vârsta de 17 ani este nevoită să țină piept unei boli dure, care o împiedică să se bucure de adolescență. Totuși, există speranța unui viitor normal pentru ea, pentru că leucemia poate fi tratată cu un transplant de celule stem, care presupune un efort financiar de 30.000 de euro, însă familia tinerei nu poate suporta costurile acestei proceduri. Tocmai de aceea oamenii de bine care îi cunosc situația s-au mobilizat și au organizat acest spectacol, la care sunt invitați să participe toți cei care pot și își doresc să contribuie la conturarea unui viitor mai bun pentru Izabela.

La 17 ani, viața Izabelei este o luptă cu o boală cruntă, în fața căreia culorile s-au estompat, bucuria s-a risipit și visurile nu mai au putere. La 17 ani, în viața Izabelei a rămas doar SPERANȚA. În fața acestei lupte cu leucemia, comunitatea noastră dorește să îi ofere sprijinul de care are nevoie pentru a înfrunta boala și a-și continua drumul în viață. Acestea fiind spuse, vă invităm pe data de 7 iunie, ora 17, la Teatrul Municipal Matei Vișiniec pentru a da împreună SPERANȚĂ Izabelei”, au transmis organizatorii. Donația minimă de intrare este de 20 lei.

De asemenea, cei care doresc să se implice în spectacol cu momente artistice sunt rugați să completeze formularul de înscriere din BIO până pe data de 3 iunie.

Accesul în sala de spectacol se face începând cu ora 16:30. Organizatorii invită sucevenii în număr cât mai mare, pentru a contribui la redarea speranței tinerei Izabela. (O. N.)

Vezi si

LUNGU: Harșovschi spunea că nu împarte victoria cu nimeni. Nici înfrângerea să n-o împartă cu nimeni. Din cauza lui s-a pierdut și Consiliul Județean (VIDEO)

”Festivalul democrației” s-a încheiat, trecem la treabă. Așa a început conferința de presă de miercuri …