Friday , February 3 2023

Soț și soție, găsiți morți la Baia Comunală  din Siret

Bărbatul de 82 de ani și soția lui, de 76 de ani, care locuiau în apropierea Băii Comunale, au fost găsiți fără suflare pe pardo­sea­la din zona de dușuri. Administratorul i-a strigat după o vreme și, văzând că nu răspund, a intrat în încăpere, unde i-a găsit căzuți. Un echipaj al ambulanței sosit la fața locului a constatat decesul

Doi bătrâni, soț și soție, au murit sâmbătă, 21 decembrie, la Baia Comunală din Siret. Ei au fost găsiți de administrator căzuți pe pardoseala de la dușuri. În urma apelului la 112, la fața locului a sosit un echipaj de poliție și două echipaje de Ambulanță. Cadrele medicale au efectuat manevre de resuscitare,  însă ulterior a fost declarat decesul ambelor persoane, identificați ca fiind soții Jebjeneac Carol, de 82 de ani și Jebjeneac Elena, de 76 de ani, ambii din orașul Siret. Din primele verificări efectuate a rezultat că cei doi locuiesc în apropierea Băii Comunale Siret, iar sâmbătă, în jurul orelor 13.00, înainte de a începe programul la baia publică, au intrat pentru a face duș. În jurul orelor 15.00 au fost găsiți căzuți pe pardoseală de Mihai P., din localitate, cu care Primăria orașului Siret are contract de prestări servicii întreținere.

Administratorul unității i-a strigat mai întâi și întrucât nu au răspuns, a pătruns în camera dușurilor, unde i-a identificat pe cei doi în stare de inconștiență, căzuți pe pardoseală. Echipajele de ambulanță sosite la fața locului au constatat decesul. La examinare victimele nu prezentau urme vizibile de violență. În urma manevrelor de resuscitare, echipajele medicale au stabilit cauza morții ca fiind „stop cardio-respirator resuscitat fără rezultat”. Cu ocazia cercetării la fața locului s-a constatat că locația era încălzită cu gaz. În urma măsurătorilor efectuate  de pompieri  și de lucrătorii operatorului de gaz, în incinta  imobilului nu au fost detectate concentrații de substanțe periculoase.

Cadavrele au fost ridicate și depuse la morga Spitalului Municipal Rădăuți.   În acest caz polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”. (O.S.)

 

Vezi si

Ministrul Mediului: ”Vom porni programul «Rabla local» în luna martie”. La Suceava, anul trecut, Primăria estima aproximativ 2.500 de beneficiari

Ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Tanczos Barna, a declarat joi, la Bistriţa, că programul “Rabla …