Tuesday , December 6 2022

Şoferul unei mașini încărcate cu ţigări de contrabandă, rănit după ce s-a răsturnat în timp ce era urmărit de poliţiştii de frontieră

Un autoturism în care se aflau mai multe colete cu ţigări de contrabandă a fost implicat, vineri, într-un incident la frontieră, autovehiculul neoprind la semnalele poliţiştilor şi apoi a acroşat o autospecială a Poliţiei de Frontieră, răsturnându-se ulterior după o urmărire în trafic.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră (IGPF), la nivelul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brodina, judeţul Suceava, s-a declanşat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii contrabandei cu ţigări, astfel, în jurul orei 7,20, pe drumul judeţean 209G, o patrulă a poliţiştilor de frontieră aflată în misiune efectuând semnalele regulamentare pentru oprirea unui autoturism înmatriculat în România.

“Şoferul autovehiculului a ignorat semnalele poliţiştilor de frontieră, nu a oprit, acroşând uşor autospeciala Poliţiei de Frontieră. Drept urmare, s-a pornit în urmărirea maşinii, iar pe raza localităţii Laura, şoferul a pierdut controlul volanului, a intrat cu maşina într-un cap de pod şi autovehiculul s-a răsturnat. Întrucât conducătorul auto s-a lovit la cap, poliţiştii de frontieră au solicitat o ambulanţă care s-a prezentat la faţa locului, însă şoferul, un cetăţean român în vârstă de 62 de ani, a refuzat să meargă la spital, spunând că se simte bine. Ulterior, pe timpul verificărilor la faţa locului, şoferul a spus că nu se simte bine, fapt pentru care a fost chemată din nou ambulanţa, de data aceasta fiind transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate. În interiorul autoturismului au fost observate mai multe colete cu ţigări, iar la faţa locului s-a prezentat şi un echipaj din cadrul Poliţiei Oraşului Vicovu de Sus”, precizează comunicatul IGPF.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, la final urmând a fi luate măsurile legale. AGERPRES  

Vezi si

Testări gratuite pentru diagnosticarea precoce a cancerului mamar, între 12 și 16 decembrie, în județul Suceava

Echipa medicală a Institutului Regional de Oncologie (IRO) Iaşi va efectua, în luna decembrie, mamografii …