Thursday , February 9 2023

Şoferul primarului din Fălticeni s-a spânzurat

Bărbatul de 50 de ani, angajat ca șofer la Primăria din Fălticeni, a fost găsit ieri dimineață mort într-o anexă a gospodăriei sale. El a lăsat un bilet de adio. In ultima perioadă, bărbatul intrase în depresie și amenințase în mai multe rânduri că vrea să se omoarespanzurat, medicina legala

V.L., șoferul primarului din municipiul Fălticeni, Cătălin Coman, și-a pus capăt zilelor ieri dimineață. El s-a spânzurat, lăsând în urmă un bilet de adio. Surse din rândul anchetatorilor au precizat că bărbatul a luat decizia de a-și încheia socotelile cu viața din cauza unor probleme familiale.

Ieri dimineață, pe la ora 10.00, Poliția municipiului Fălticeni a fost anunțată prin 112 despre faptul că un bărbat de 50 de ani, din localitate, a fost găsit spânzurat. În urma cercetărilor făcute de polițiști s-a stabilit că V.L., angajat ca șofer la Primăria din Fălticeni, a fost găsit mort într-o anexă a gospodăriei sale. La sosirea polițiștilor, cadavrul era așezat pe podea, în poziția decubit dorsal, având în jurul gâtului un șanț de spânzurare.

Pompierii militari din cadrul SMURD au fost cei care au tăiat frânghia cu care s-a spânzurat bărbatul, corpul fiind așezat pe podea de aceștia pentru efectuarea manevrelor de resuscitare, însă rezultatul a fost negativ.

Cadavrul nu avea alte urme de violență. Şoferul de la Primăria din Fălticeni era în concediu și se afla acasă ieri dimineață. Se pare că pe la ora 09.00 el și-ar fi sunat soția și i-ar fi spus să vină de urgență acasă. In ultima perioadă, bărbatul intrase în depresie și amenințase în mai multe rânduri că vrea să se omoare.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de „ucidere din culpă”, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului. (D.Z.)

 

Vezi si

Peste 100 de amenzi aplicate de polițiști în cadrul unei razii în Vatra Dornei. Doi bărbați, reținuți pentru comiterea unor furturi

Miercuri, 8 februarie, între orele 07.00-14.00, Poliţia municipiului Vatra Dornei a organizat şi executat o …