Sunday , June 26 2022

Şoferiță din Suceava, amendată și lăsată fără permis 60 de zile, după ce a fost filmată conducând pe contrasens între Cumpărătura și Bunești

În data de 12 iunie, pe un site de știri sucevean au fost publicate imagini țn care un autoturism  Toyota Rav 4, de culoare albă, era condus pe sensul opus de deplasare al D.N. 2, dinspre direcția Suceava către Fălticeni. Polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Suceava, Biroul Rutier  s-au sesizat și au efectuat verificările necesare identificării autovehiculului și respectiv conducătorului auto.

Astfel, cu sprijinul polițiștilor rutieri din cadrul Poliției Fălticeni-Formațiunea Rutieră s-a reușit identificarea numărului de înmatriculare al autoturismului în cauză, stabilindu-se că în ziua respectivă, la ora 13.15, autoturismul marca Toyota Rav 4 a fost condus condus pe D.N. 2, între localitățile Cumpărătura și Bunești, de către B. L., de 43 ani, din municipiul Suceava.

Față de aceasta s-a luat măsura sancționării contravenționale cu amendă de 870 lei  și totodată s-a aplicat măsura complementară a suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 60 zile.

„Siguranța rutieră este o prioritate a polițiștilor. Polițiștii atenționează cu privire la faptul că vor dispune măsuri sancționatorii cu fermitate în toate situațiile în care conducătorii auto pun în pericol siguranța circulației rutiere. Scopul acțiunilor noastre în trafic nu este unul sancționator însă nu vor fi tolerate comportamente care să generze risc rutier.  Mulțumim tuturor celor care ne sprijină în acest demers de securizare a drumurilor publice din județ, inclusiv prin sesizarea unor astfel de comportamente iresponsabile care pun în pericol viața participanților la trafic”, se arată într-un comunicat transmis de IPJ Suceava. (O.S.)

Vezi si

129 de amenzi, 17 permise reținute și 17 certificate de înmatriculare retrase sâmbătă noaptea, în timpul unei razii pe străzile municipiului Suceava

Începând de sâmbătă seara, de la ora 17.00 și până duminică dimineață la ora 04.00, …

2 comments

  1. Poate da și beata .Tot mai mulți sunt beți la volan dar nu i mai verifica nimeni.Si de kaBazaries mulți băuți și nimeni nu i verifica.Halal circulație!Controale tot mai dese trebuie,prea mare libertate.Unde sunt agenții de la circulație?Aduceți i pe cei de la pensie dacă cei noi nu știu a face treabă!

  2. Da i numele complet să ne ferim de ea pe strada.O infractoare cu tupeu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.