Wednesday , February 1 2023

Şoferi prinși conducând fără permis pe șoselele din județ

În acest week-end, mai mulți șoferi fără permis sau cu permisul reținut au fost prinși de polițiști la volan pe șoselele din județ.

Sâmbătă, 30 martie, la orele 14.30, o patrulă din cadrul Poliției Municipiului Suceava – Biroul Ordine Publică, în timp ce se afla în exercitarea atribuțiunilor de serviciu pe str. Mitropoliei din Suceava, a urmărit un autoturism marca Mercedes–Benz E220cdi care avea direcția de deplasare dinspre B-dul Ana Ipătescu spre Restaurantul „Brădet”, care la observarea autospecialei de poliție a virat brusc la dreapta pe str. Tudor Vladimirescu având direcția către str. Tipografiei. La volanul autoturismului se afla un tânăr de aproximativ 28 ani care în primă instanță a dat date false privind prenumele său și nu a dorit să dea data nașterii pentru stabilirea identității, după care a recunoscut că permisul de conducere este reținut si dreptul de a conduce este suspendat. Este vorba de Ionuț S., de 28 de ani, din Bosanci, care a prezentat pentru control doar documentele autoturismului. Cu ocazia verificării în baza de date s-a constatat faptul că cel în cauză figura „cu restricții dreptul de a conduce suspendat, iar  permisul de conducere reținut”.

Tot sâmbătă, dar la ora 21:40, o patrulă din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Vadu Moldovei, aflându-se în serviciul de patrulare pe raza Secției 1 Poliție Rurală Vadu Moldovei, respectiv pe DJ 208 F, a identificat în trafic și oprit pentru control autovehiculul marca Audi A4 condus de Daniel I., în vârstă de 21 de ani, din comuna Vadu Moldovei, satul Nigotești. Întrucât nu a putut prezenta permis de conducere, a fost verificat în baza de date, constatându-se ca nu figurează cu permis auto. De asemenea, din verificări a rezultat faptul că deși cunoștea că Daniel I. nu posedă permis de conducere, Daniel S., de 21 de ani, din aceeași localitate, i-a încredințat acestuia autoturismul pentru a-l conduce.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 01:10, un echipaj de poliție rutieră din Fălticeni a oprit pentru control pe raza satului Râșca, str. Teilor, autoturismul marca Ford Fiesta. Conducătorul auto a fost identificat în persoana lui Gheorghiță A., de 19 ani, din comuna Râșca. În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale poliției s-a stabilit faptul că el nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducere a unui vehicul de către o persoană fără  a deține permis de conducere”. (O.S.)

 

Vezi si

”Spune NU cariilor!”, campanie de igienă orală derulată în 94 unități de învățământ, la inițiativa Grădiniței ”Țăndărică” Suceava

”Scopul campaniei a fost îndeplinit cu succes prin intermediul numeroaselor activități desfășurate prin mijloace de …