Thursday , February 2 2023

Sofer prins în timp ce gonea cu 201 km/h prin localitatea Româneşti

Poliţiştii rutieri au surprins în trafic un bărbat de 48 de ani, din Dorneşti, în timp ce gonea cu 201 km/h prin localitatea Româneşti, comuna Grăniceşti. Acesta a fost amendat, iar permisul i-a fost suspendat de către poliţişti
rutiera [800x600]


Din analizele făcute la nivelul Serviciului Rutier Suceava a reieşit faptul că viteza excesivă şi depăşirile neregulamentare, alături de indisciplina pietonilor, constituie principalele cauze generatoare de accidente rutiere grave.
Poliţiştii suceveni, în perioada 27 – 28 iulie 2014, între orele 10.00 – 18.00, au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii excesului de viteză şi a depăşirilor neregulamentare pe DN 2 şi DN 17.
Cu această ocazie au fost constatate două infracţiuni, au fost aplicate 328 de amenzi în valoare totală de 92.950 de lei şi au fost reţinute 25 de permise de conducere, 14 pentru viteză şi 11 pentru depăşiri neregulamentare.
Ilie Pitic, de 48 de ani, din comuna Dorneşti, a fost depistat în timp ce conducea autoturismul Audi A4 pe DN 2, în localitatea Româneşti, comuna Grăniceşti, cu viteza de 201 km/h. Acesta a fost amendat şi i s-a reţinut permisul de conducere în vederea suspendării.
Paul C., de 24 de ani, din comuna Panaci, a condus autovehiculul Ford pe DN 17, în localitatea Scheia, având o concentraţie alcoolică de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele tânărului a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.
Vasile C., de 21 de ani, din comuna Vicovu de Jos, a condus autoturismul BMW pe DJ 209G, pe raza comunei Straja, având suspendat dreptul de a conduce.
Ovidiu L., de 22 de ani, din comuna Sadova, a condus pe strada Calea Transilvaniei din municipiul Câmpulung Moldovenesc, autovehiculul Volkswagen Passat cu viteza de 108 km/h în localitate. Tânărul a fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut permisul de conducere în vederea suspendării.
Cătălin H., din municipiul Suceava, a condus autoturismul Mercedes pe DN 2E, în localitatea Horodnic de Sus cu viteza de 110 km/h. El a fost amendat, iar permisul său de conducere a fost suspendat de poliţişti.
Vladimir S. a fost depistat în timp ce conducea autovehiculul Skoda în localitatea Grăniceşti cu viteza de 108 km/h. Individul a fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut permisul de conducere. (Constantin ZUZEAC)

Vezi si

 Activități desfășurate de polițiștii suceveni pentru prevenirea violenței în mediul școlar (FOTO)

În perioada 30 ianuarie –  3  februarie 2023, polițiștii organizează o serie de activități suplimentare …