Sunday , September 25 2022

Sofer, prins cu o alcoolemie de 0,92 mg/l, la Sadova

fiola

Un bărbat în vârstă de 49 de ani din Sadova a fost surprins în trafic de poliţişti în timp ce conducea maşina, având o alcoolemie de 0,92 mg/l

Un echipaj rutier din cadrul Poliţiei municipiului Vatra Dornei, în seara de duminică, 16 februarie 2014, în jurul orei 20.50, în timp ce era pe strada Oborului din Vatra Dornei, a oprit pentru control maşina condusă de un tânăr, de 28 de ani, localnic. Intrucât acesta mirosea a băuturi alcoolice, poliţiştii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost dus la spital, unde i-au fost recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
In noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 00.20, un şofer de 49 de ani, din comuna Sadova, în timp ce conducea maşina pe DC 88, din localitate, a fost oprit pentru control de un echipaj de poliţie. Cum părea să fie sub influenţa băuturilor alcoolice, bărbatul a fost pus de poliţişti să sufle în alcooltest, rezultatul fiind de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la spital, pentru a-i fi recoltate probe biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei.
Ambii indivizi s-au ales cu dosare penale, pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau tramvai de către o persoană sub influenţa băuturilor alcoolice. (C.Z.)

Vezi si

 Șomuz și Foresta și-au împărțit punctele în derbyul local de la Fălticeni

Șomuz și Foresta și-au împărțit punctele în primul derby sucevean din actuala ediție de campionat …