Tuesday , September 27 2022

Şofer lăsat fără permis și amendat cu 2.320 de lei după ce nu a acordat prioritate unui pieton. A mai luat 5.000 de lei amendă pentru că trebuia să fie în carantină

Miercuri, în jurul orelor 10.35, patrula Secției de Poliție Budujeni, în timp ce desfășura activități specifice pe strada Jean Bart, pe raza municipiului Suceava, au observat un autoturism marca Audi A3, care nu a acordat prioritate de trecere unui pieton angajat în trecerea străzii prin loc regulamentar.

politia, masina noua Obiectiv

Conducătorul autoturismului menționat și-a continuat deplasarea, efectuând virajul la stânga pe strada Nicolae Iorga. Lucrătorii de poliție au pornit în urmărirea acestuia, folosind semnalele acustice și luminoase ale autospecialei, acesta fiind ajuns pe strada Triajului. La volanul autoturismului a fost identificat numitul G. Ruben, în vârstă de 27 de ani. Acesta a precizat faptul că s-a panicat și nu a observat pietonul care s-a angajat regulamentar în trecerea străzii.

Fiind verificat în bazele de date, G. Ruben figurează cu ALERTĂ CORONAVIRUS, -CARANTINĂ- instituită pe perioada 24.05.2021 – 06.06.2021.

Şoferul a fost sancționat la regimul rutier cu amendă în cuantum de 2.320 lei și reținerea permisului de conducere. Pentru faptul că nu a respectat măsura carantinării,G. Ruben a fost sancționat conform legii 55/2020 cu amendă de 5.000 lei.

Vezi si

O femeie din Ipotești, grav rănită într-un accident în Bulgaria, are nevoie de proteze pentru a putea merge și a-și crește fetița în vârstă de patru ani

Intreaga familie a trecut printr-un crunt accident de circulație, în Bulgaria, în timp ce voiau …