Tuesday , December 6 2022

Şofer extrem de beat, găsit de polițiști căzut într-un bazin de colectare a apei, la Grămești

Vineri seara, în jurul orei 21.00, echipajul  Secției 13 Poliție Rurală Bălcăuți a fost sesizat prin 112 cu privire la faptul că o mașină se află în șanț, iar conducătorul auto este căzut într-un bazin de colectare al apei pe raza localității Grămești.

La fața locului a fost identificat un autoturism marca Opel Corsa, care se afla pe partea stângă a carosabilului, respectiv pe DC 35A de pe raza localității Grămești, autoturismul fiind cu motorul pornit iar portiera din dreptul șoferului larg deschisă.

Lângă autoturism, în dreptul portierei șoferului se afla pe marginea drumului un bazin de colectare a apei, nefiind acoperit, iar în interiorul acestuia se afla numitul H. Ioan de 47 ani. La fața locului a intervenit un echipaj SMURD Siret, care l-a scos pe bărbat din respectivul bazin și totodată i-a oferit acestuia îngrijiri medicale, pentru că aceasta prezenta un hematom la nivelul capului în partea din spate al urechii stângi.

Soferul prezenta halenă alcoolică și avea comportamentul unei persoane care a consumat anterior alcool fapt pentru care s-a procedat la testarea cu aparatul alcooltest,  rezultând o alcoolemie de 1.00 mg/l pur în aerul expirat. H. Ioan a fost preluat de către echipajul Smurd Siret și transportat la Spitalul de Boli Cronice Siret în vederea oferirii de îngrijiri de specialitate însă în urma examinării susnumitului, acesta a refuzat să fie transportat la UPU Suceava. Totodată, bărbatul a refuzat să i se recolteze probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, aducându-i-se la cunoștință că acest aspect constituie infracțiune. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice” și „vătămare corporală din culpă”.

Vezi si

De Moș Nicolae, Gheorghe Flutur a dus daruri unei tinere familii din Șcheia care are cvadrupleți

Marți, 6 decembrie, președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a vizitat familia Balan, o familie …