Wednesday , January 19 2022

Șofer din Rădășeni, reținut pentru 24 de ore, după ce a provocat un accident având o alcoolemie de 3,78 g/l alcool pur în sânge

În data de 11 ianuarie 2022, un bărbat de 34 de ani din Rădășeni, în timp ce conducea un autoturism VW pe str. Ion Creangă din Fălticeni, a acroșat un autoturism marca Ford care era oprit pe partea carosabilă a sensului său de mers.

test, alcool, fiola, alcooltest, politie, Obiectiv

În urma accidentului rutier nu au rezultat victime, ci doar avarierea celor două autoturisme. Şoferul din Rădășeni a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 1,37 mg/l alcool pur în aerul expirat, recoltându-i-se probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Rezultatul acestor probe a arătat că, în momentul producerii accidentului, bărbatul avea o alcoolemie de 3,78 g/l alcool pur în sânge.

Joi, 13 ianuarie, s-a dispus reținerea acestuia pentru o perioadă de 24 ore, fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul IPJ Suceava.

Vezi si

Flutur insistă pe realizarea urgentă a centurii orașului Gura Humorului. Sunt analizate 3 variante de traseu, fiind necesară realizarea de viaducte în albia Moldovei

Conform președintelui Consiliului Județean Suceava, din calcule rezultă un trafic zilnic de circa 15.000 (media …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *