Friday , December 8 2023

Șofer din Bilca, testat pozitiv pentru Metamfetamină

Vineri seara, în jurul orelor 22:52,  pe DJ 178C de pe raza raza comunei Bilca, polițiștii au oprit pentru control un autoturism Audi. La volanul vehiculului a fost legitimat C. Ionuț cu domiciliul în comuna Bilca. Întrucât existau suspiciuni cu privire la prezența în organism a substanțelor psihoactive, s-a procedat la testarea cu aparatul DrugTest a conducătorului, rezultatul testului efectuat indicând prezența în organism a substanței psihoactive Metamfetamină (MET).  Totodată, conducătorul auto a fost cu aparatul etilotest rezultatul testului fiind negativ.

Având în vedere cele constatate s-a procedat la conducerea conducătorului auto la Spitalul Municipal Rădăuţi în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a prezenței în organism a substanțelor psihoactive.

Lucrătorii de poliție s-au sesizat din oficiu cu privire la  săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub înfluența altor substanţe”.

Vezi si

Scintigraf modern, în valoare de 450.000 de euro, la Laboratorul de Medicină Nucleară din cadrul Spitalului Clinic Județean Suceava

Laboratorul de Medicină Nucleară din cadrul Spitalului Clinic Județean Suceava (SCJU) a fost dotat cu …