Sunday , December 4 2022

Sofer de autocar de la TASA, prins beat la volan, în timp ce efectua o cursă pe ruta Suceava – Bucureşti

Un bărbat de 51 de ani, din Dărmăneşti, şofer la TASA şi care conducea autobuzul pe ruta Suceava – Bucureşti, s-a urcat la volan cu o alcoolemie de 0,63 mg/l. In autocar se aflau opt pasageri

alcoolscop [800x600]

In data de 23 noiembrie 2015, la ora 21.35, Poliţia municipiului Fălticeni a primit un apel telefonic prin care se anunţa faptul că din direcţia Suceava către Fălticeni circulă un autobuz TASA, iar şoferul este sub influenţa băuturilor alcoolice.
La ora 21.45, autobuzul a fost oprit pe strada Sucevei din municipiului Fălticeni, la volanul căreia se afla Gheorghe Robiuc, de 51 de ani, din comuna Dărmăneşti, posesor al permisului de conducere pentru categoriile AM, B1, B, C1, C, D1, D, BE, C1E, CE, D1E, DE, TB şi atestat pentru transport persoane şi marfă, iar în interior opt pasageri. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Acesta efectua o cursă regulată pe ruta Suceava – Bucureşti. Pe numele lui a fost întocmit un dosar penal. (C.Z.)

Vezi si

Stomatologul Iulian Juncănaru, fost concurent la Chefi la cuțite, găsit mort în casă la doar 39 de ani 

Născut în satul Neagra Broșteni, județul Neamț, Iulian Juncănaru a  învăţat la Liceul ”Nicolae Nanu” …