Șofer cu permisul suspendat pentru viteză, prins de radar la Sucevița cu 117 km/h

19/05/19 ora:11:31am

Sâmbătă seara, la ora 19.32, o patrulă din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți, Compartimentul Rutier, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe Drumul Național 17A  din comuna Sucevița, a observat cum din sens opus venea un autoturism marca Audi A6, cu viteza de 117 km/h , pe un sector de drum cu viteza maximă admisă de 50 km/h, abatere înregistrată cu aparatul radar montat pe autospecială. S-a procedat la oprirea regulamentară a autoturismului ocazie cu care s-a constatat că la volanul autoturismului se afla D. Iliuță, de 28 de ani, din Sucevița,  care a prezentat pentru control documentele autoturismului și cartea de identitate, declarând că are permisul de conducere suspendat pentru 90 de zile pentru depășirea limitei de viteză.

S-au efectuat verificări în baza de date, ocazie cu care s-a constatat că permisul de conducere aparținând lui Duprea Iliuță este suspendat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană al cărei drept de a conduce i-a fost suspendat”.