Sofer beat, rănit după ce a intrat cu mașina într-un camion, la Solca

reportersite
25 ianuarie 2021, 5:20

Sâmbătă seara, în jurul orelor 18.30, autoturismul marca Opel Astra condus de către G. Ciprian, de 35 ani, din Cacica, având direcția de deplasare dinspre oraș Solca spre comuna Iaslovăț, într-o curbă la dreapta a intrat pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu autoutilitara marca Mercedes-Benz Actros care circula regulamentar din sensul opus, condus de numitul C. Ilie, de 29 de ani, din orașul Solca și tracta remorca marca Schmitz. În urma impactului, au rezultat avarii majore la ambele autovehicule. În urma accidentului, conducătorul autoturismului Opel Astra, numitul G. Ciprian a suferit leziuni și a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Municipal Rădăuți.

Aici a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost transferat la Spitalul Județean de Urgență Suceava, unde a i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

C. Ilie a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din primele verificări, reiese faptul că vinovat de producerea evenimentului este numitul Gore Ciprian, care, fiind sub influența băuturilor alcoolice, a pătruns pe sensul opus de mers.

În cauză s-a întocmit dosar de urmărire penală privind săvârșirea infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea  unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.