Tuesday , January 31 2023

Şofer beat cui, găsit moțăind într-o mașină oprită în mijlocul drumului, la Ipotești

Luni, 8 noiembrie, la ora 18.15, lucrătorii Secției 2 Poliție Rurală Ipotești au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că pe D.J. 208 A Ipotești un autoturism este oprit pe partea carosabilă și încurcă circulația rutieră din zonă, iar conducătorul auto se află sub influența băuturilor alcoolice.

politia, masina noua Obiectiv

Cu ocazia deplasării la fața locului, a fost găsit pe D.J. 208 A Ipotești, pe sensul de circulație Suceava către Ipotești, în apropierea intersecției cu strada Luceafărului, un autoturism marca Dacia Logan care se afla oprit, având farurile aprinse și motorul pornit, iar la volan se afla o persoană de sex masculin singură în vehicul. Şoferul se afla în stare vădită de ebrietate, fiind dus la sediul Postului de Poliție Ipotești în vederea stabilirii identității.

Şoferul, B. Ionel, de 60 ani, din Suceava. A fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 1,01MG/L alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.

Vezi si

Un tânăr de 18 ani din Bunești, prins de jandarmii din Fălticeni după ce a lovit un bărbat cu o bâtă

În data de 30 ianuarie a.c., pe timpul executării serviciului de patrulare, jandarmii din municipiul …