Saturday , May 18 2024

Șofer băut și fără permis, prins de polițiști după o urmărire prin Berești – Hănțești

Sâmbătă seara, la ora 22.55,   pe DJ208B, de pe raza localității Berești, comuna Hănțești,  polițiștii au efectuat semnal de oprire regulamentar prin folosirea semnalelor acustice și luminoase unui autoturism marca VW, care se deplasa din sens opus. Conducătorul autoturismului nu a oprit și a mărit viteza de deplasare. Polițiștii au urmărit maăina, iar pe raza localității Berești conducătorul auto intrat pe un drum care face accesul în locul denumit generic „Halangescu” și apoi  pe un teren agricol din apropiere, unde a parcurs aproximativ 100 metri, apoi a oprit și a încercat să fugă.

Individul a fost prins imediat de către polițiști, a spus că  nu are niciun document pentru a i se stabili identitatea, dar a declarat că se numește P. Robert și este domiciliat în sat Hănțești.

Bărbatul a fost încătușat și  a fost condus la autospeciala de poliție, unde a spus că nu posedă permis de conducere. P.  Robert a fost testat cu aparatul etilotest și a rezultat o valoare de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii au  întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de: conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și  conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Vezi si

120 de studenți participă la FIA Food Fest 2024

Facultatea de Inginerie Alimentară din cadrul Universității ”Ştefan cel Mare” din Suceava organizează, sâmbătă, 18 …