Tuesday , January 18 2022

Şofer băut, prins de  polițiști după o urmărire prin Burdujeni

În data de 23 ianuarie, la ora 00.15, patrula de siguranță publică din cadrul Secției de Poliție Burdujeni a observat un autoturism marca Ford Mondeo care se deplasa pe strada Calea Burdujeni, dinspre localitatea Plopeni și care la intersecția cu strada Calea Unirii, în sensul giratoriu, nu a respectat culoarea roșie a semaforului electric, continuându-și deplasarea pe aceeași stradă către strada Gheorghe Doja.

Polițiștii au pornit în  urmărirea autoturismului în cauză,  care s-a deplasat pe strada Calea Burdujeni, a intrat pe strada Gheorghe Doja, apoi pe strada Mircea Damaschin și pe strada Călimani, în tot acest timp, conducătorul autoturismului mărind viteza de deplasare.

Pe strada Călimani, înainte de intersecția cu strada Calea Burdujeni, conducătorul auto a virat dreapta pe o alee pietonală și a oprit autoturismul în fața farmaciei  Alpin Ad Farma. În momentul în care autospeciala de poliție a oprit pe strada Calea Burdujeni, paralel cu aleea pietonală din fața Farmaciei Alpin Ad Farma, conducătorul autoturismului în cauză a ieșit din habitaclu și a luat-o la fugă, pe strada Călimani. Polițiștii l-au urmărit și l-au prins în scurt timp și l-au identificat în persoana lui B. Daniel, de 33 de ani, din Suceava. Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost solicitat sprijinul lucrătorilor Biroului Rutier Suceava. Individul a refuzat testarea cu aparatul etilotest, motiv pentru care a fost transportat cu autospeciala de serviciu la Spitalul Județean Suceava, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii aloolemiei.

La sediul Spitalului Județean Suceava, în prezența personalului de serviciu, B. Daniel a refuzat și recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii aloolemiei. În cauză s-a întocmit proces verbal de constatare privind săvârșirea infracțiunii de „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice“.

Vezi si

Sucevean de 42 de ani băgat în arest, după ce a lovit cu mașina o femeie aflată pe trotuar.  Individul nu are permis, a fugit de la locul accidentului și a refuzat să sufle în etilotest

Duminică după-amiază, la ora 16.50, o persoană neidentificată inițial, în timp ce conducea un autoturism …