Friday , February 3 2023

Șofer amendat cu 4.000 de lei pentru că a reclamat aiurea la 112 că polițistul care l-a oprit și amendat este băut

Sâmbătă, 30 decembrie, la orele 15.38, lucrătorii Secției de Poliție Burdujeni au fost sesizați prin 112 de către M. Alexandru despre faptul că  un  polițist care l-a oprit pentru efectuarea de verificări la intersecția străzilor Calea Burdujeni cu Gheorghe Doja, este băut.

politia, masina noua Obiectiv

La fața locului s-a deplasat  șeful Secției de Poliție Burdujeni care i-a identificat pe reclamantul M. A. în calitate de conducător al autoturismului marca  Land Rover și echipajul de poliție format din doi agenti de poliție și  un polițist local.

Din verificări s-a stabilit că bărbatul care  conducea autorismul marca Land Rover a fost oprit în trafic de către echipajul de poliție, iar  în urma verificărilor  s-a stabilit că  șoferul a comis mai multe abateri contraveționale rutiere.

În momentul în care i s-a comunicat de către agentul constator abaterile comise și faptul că va fi sancționat contravențional, conducătorul auto a apelat SNUAU 112, sesizând că polițistul care l-a oprit este băut.

La sediul Secției de Poliție Burdujeni, agenții de poliție au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În  acest sens, șoferul s-a ales cu amendă în cuantum de 4.000 lei.

Vezi si

Foresta a debutat cu o înfrângere în amicale

Echipa antrenată de Dorin Goian a fost învinsă, cu scorul de 1-3, în meciul-test disputat …