Saturday , December 10 2022

SOCANT: Un bărbat de 50 de ani s-a sinucis intrând cu maşina într-un camion, cu 120km/h (FOTO)

obiectiv 2

Un bărbat de 50 de ani din Dolhasca a sfârşit tragic după ce a intrat cu peste 100 de km/h într-un tir, care circula pe contrasens. Omul a recurs la acest gest deoarece soţia cu care era în divorţ i-a transmis că nu mai este cale de împăcare între ei. Acul vitezometrului maşinii la volanul căreia se afla bărbatul decedat s-a blocat la 120 km/h

Ieri, la ora 10.52, pe raza localităţii Poiana, comuna Dolhasca, Constantin Ichimescu, de 50 de ani, localnic, se afla la volanul unui autoturism Ford. Acesta se deplasa pe DJ 208 pe direcţia Suceava – Dolhasca, însă la un moment dat a intrat pe contrasens intrând într-o autoutilitară DAF care circula regulamentar pe sensul opus, la volanul căreia se afla Gheorghe Gavrimic, de 53 de ani, din municipiul Suceava. In urma impactului a rezultat decesul lui Constantin Ichimescu. {oferul din DAF a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, însă poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă până la stabilirea circumstanţelor în care a avut loc nefericitul eveniment.
obiectiv 1Impactul dintre cele două autovehicule a fost unul puternic, deoarece bărbatul decedat rula cu peste 100 de km/h, acum vitezometrului blocându-se la 120 km/h. {oferul tirului a încercat să evite coliziunea însă nu a reuşit, ajungând şi el în şanţ fără a se răni însă, fiind în stare de şoc.
Constantin Ichimescu, tată a trei copii, era în proces de divorţ cu soţia sa care munceşte în Italia. Acesta o sunase pe femeie, care l-a anunţat că nu mai este nici o şansă de împăcare între ei, bărbatul spunându-i că în acest caz nu mai are rost să trăiască şi se va sinucide. Soţia decedatului a anunţat rudele din Dolhasca despre ce are de gând să facă Constantin Ichimescu, însă acestea nu au mai reuşit să intervină în vreun fel pentru a putea opri acest gest extrem al bărbatului. In urma acestui accident traficul în zonă a fost oprit timp de două ore. (C.Z.)
obiectiv 3

Vezi si

Conferință Națională de Amiloidoză, organizată în perioada 9-10 decembrie, la Suceava

Au participat și bolnavi de amiloidoză din județul nostru. Există o schemă de tratament pentru …