Friday , October 22 2021

SOCANT: Bebelus de 6 luni mutilat de un porc, la Patrauti

bebelus ranit

O fetiţă de doar 6 luni, din comuna suceveană Pătrăuţi, a fost mutilată de un porc în propria casă. Din cauza rănilor suferite, micuţa a ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean Suceava.
Fetiţa a fost muşcată de mânuţe şi urechi şi urmează să fie operată.
Potrivit primelor informaţii, se pare că mama bebeluşului ieşise afară să ia apă de la fântână, iar la scurt timp ceilalţi copii ai femeii au ieşit şi ei afară şi au lăsat uşa deschisă. În acel moment, porcul a intrat în casă, a găsit-o pe fetiţă pe podea şi a muşcat-o.
Tatăl copiilor se afla la muncă în străinătate.
Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.
“Evenimentul s-a petrecut la Pătrăuţi. Nu este un animal de mari dimensiuni. Leziunile pe care le-a provocat minorului au necesitat spitalizarea. Poliţiştii au deschis un dosar pentru vătămare corporală şi vor fi anunţate autorităţile de la Protecţia Copilului. Mama a mers până la o fântână din afara gospodăriei pentru a lua apă, iar în acest timp respectivul animal a intrat în casă”, a declarat Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt al IPJ Suceava.

Vezi si

Participarea la proba scrisă a admiterii la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi Fălticeni, posibilă doar cu certificat verde sau test COVID negativ

Sâmbătă, 23 octombrie, este programată proba scrisă de verificare a cunoștințelor pentru examenul de admitere …